Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktív meleg srácoknak nem jönnek be a sportosabb, szálkás alkatú passzív srácok?
Én nekem nem volt ilyen gond egynél se:D nem vagyok se lányos, se egy férfi állat:DD
vékony alkatú vagyok :dd
16/f
Hát akiknek bejönnek a vékony srácok azok általában ilyen öregebb vagy ducibb perverzek. Legalábbis én így látom .
Egy 20-30 jobb kinézetű srácnak meg csak a fudeferfias passzívok kellenek...
Én 20 vagyok és a sportos fiatalabb srácokat szeretem. Nem baj ha vékony, sőt de a feminimim, szerencsétlen srácok már egyáltalán nem jönnek be :)
Szóval szerintem az általánosításokat abba kéne hagyni :D
4:
21 vagyok, 2 méter magas, sportos, jóképűnek mondott, hosszú szőke hajú. A vékonyak a kedvenceim.
Egy jó borostás, izmosabb/nagyon sportos, nagyon férfias passzív férfitől szinte kiráz a hideg. Nekem ha már passzív, akkor pont hogy ne legyen szuper férfias (persze az a látványosan, 10 méterről látszik hogy meleg se)
Hát nagyon rosszul látod, ha így lenne akkor egyedül lettem volna ezidáig.:D egy fiatalabb korúnál egyátalán nem baj ha vékony, ezért egy izmosabb, testesebb fiú (kortól függetlenül) nem az alkatot fogja nézni, mert szerintem egy 14-16-17 évesnek nem a teste lesz az első. Az hogy 20 vagy afelett már ez döntő kérdés az valószínűbb, mivel nekem is taszító egy vékony 20 éves pl. :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!