Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktív meleg srácoknak nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktív meleg srácoknak nem jönnek be a sportosabb, szálkás alkatú passzív srácok?

Figyelt kérdés
úgy vettem észre hogy csak a férfias vagy a nagyon vékony lányos kell nekik

2015. júl. 14. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
De. Engem szexre aktívként vékony/karcsú/szálkás/átlagos srácok vonzanak. Sem a dagadtak, sem a túl izmosak nem jönnek be.
2015. júl. 14. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Dehogynem! Én is pont úgy mint az első vékony/átlagos/vékony-izmos + izmos srácokat szeretem.
2015. júl. 14. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Én nekem nem volt ilyen gond egynél se:D nem vagyok se lányos, se egy férfi állat:DD

vékony alkatú vagyok :dd

16/f

2015. júl. 14. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Hát akiknek bejönnek a vékony srácok azok általában ilyen öregebb vagy ducibb perverzek. Legalábbis én így látom .

Egy 20-30 jobb kinézetű srácnak meg csak a fudeferfias passzívok kellenek...

2015. júl. 15. 00:34
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Én 20 vagyok és a sportos fiatalabb srácokat szeretem. Nem baj ha vékony, sőt de a feminimim, szerencsétlen srácok már egyáltalán nem jönnek be :)

Szóval szerintem az általánosításokat abba kéne hagyni :D

2015. júl. 15. 04:31
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

4:

21 vagyok, 2 méter magas, sportos, jóképűnek mondott, hosszú szőke hajú. A vékonyak a kedvenceim.

Egy jó borostás, izmosabb/nagyon sportos, nagyon férfias passzív férfitől szinte kiráz a hideg. Nekem ha már passzív, akkor pont hogy ne legyen szuper férfias (persze az a látványosan, 10 méterről látszik hogy meleg se)

2015. júl. 15. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
már hogy a francba ne jönnének be? :D 27/m
2015. júl. 15. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Hát nagyon rosszul látod, ha így lenne akkor egyedül lettem volna ezidáig.:D egy fiatalabb korúnál egyátalán nem baj ha vékony, ezért egy izmosabb, testesebb fiú (kortól függetlenül) nem az alkatot fogja nézni, mert szerintem egy 14-16-17 évesnek nem a teste lesz az első. Az hogy 20 vagy afelett már ez döntő kérdés az valószínűbb, mivel nekem is taszító egy vékony 20 éves pl. :D

16/f

2015. júl. 15. 13:15
 9/11 petike30 ***** válasza:
49%
Nekem is tetszik mindketö
2015. júl. 16. 00:43
 10/11 ftf1983 ***** válasza:
Vannak olyan aktív barátaim, akik kifejezetten az izmos/szálkás passzív pasikat kedvelik. Az igaz, hogy mind a ketten inkább a 30-35 feletti pasikat kedvelik, ők meg 20 és 23 évesek. Én a fiatalabb, inkább vékonyabb passzív srácokat szeretem. A nagyon pasis passzívakkal nem tudok mit kezdeni.
2015. júl. 16. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!