Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Hosszú lehet, megköszöm ha végigolvasod de nem köteleznék rá senkit.

Lassan egy éve bevalottam magamnak, és másoknak hogy meleg vagyok. Meguntam a magány és el akartam kezdeni ismerkedni, de introvertált is vagyok meg nem nagyon vannak más meleg ismerőseim, tehát regisztráltam 1-2 társkeresőre. Mind2 oldalon ugyan azokat az embereket láttam(ez inkább csak egy kis sidenote), de nem is ez a baj hanem az hogy belefektettem az energiát kitöltöttem a profilom, teljesen, rendesen és puff bele, hátha végre vége lesz a magánynak. Ne de most egy hónap alatt akivel tinderen matcheltem 6 ember a sokból eggyik se válaszol, romeon meg rámírnak a 40+ os emberek és ott vége is a dalnak akire én írok rá az rendre nem válaszol.

Tudom hogy nem én vagyom a világ legjóképűbb vagy legjobb alkatú embere, olyan semmilyen fejem van és bizonyos problémák miatt most épp vékony se vagyok, bár nem vagyok kerek meg semmi ilyesmi, csak van egy pocakom puffbele.

Tényleg mindenkit ennyire a szép kockák meg a nagy kolbászok érdekelnek? Vagy velem van a baj, esetleg csak szerencsétlen vagyok?

18/f - Budapest

(Köszi ha végigolvastad)

2018. szept. 18. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az élet kemény. Nem valószínű, hogy a neten fogod megtalálni az igazit...
2018. szept. 18. 00:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne interneten ismerkedj hanem próbálj meg élőben
2018. szept. 18. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyílván melegként nem egyszerű párt találni, mert nem úgy megy, hogy odamész egy sráchoz a villamoson, és megkérded Szia, meleg vagy!? 😂 Vannak persze ilyen helyek, bárok, ahol tudsz ismerkedni, de na. Én pl a planetromeon próbálkoztam, és sikerrel. Igaz, megharcoltam érte, és sokat vártam és próbálkoztam, de megérte, hiszen megtaláltam azt a srácot, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Szóval, nincs veszve minden! Neked is sikerülni fog! Hajrá és sok sikert!
2018. szept. 18. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy várj türelemmel. Vannak, akiknek évekbe telik megtalálni a párjukat, te pedig még csak most kezdted. Párommal mi is társkeresőn ismerkedtünk meg 6,5 éve, ráadásul az egész úgy indult, hogy csak barátok voltunk. Egyikünk sem tökéletes, de nagyon szeretjük egymást úgy, ahogy vagyunk. Remélem te is megtalálod akit keresel. :)

28f m

2018. szept. 18. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak olyanok akik ilyen párkereső oldalakon jöttek össze, és gratulálok nekik, de én nem hiszek ebben. Szerintem sem az interneten fogod megtalálni... És nem mindenkinél a külső az első, lehet te nem gondolod magad szépnek vagy vonzónak (mint ahogy énsem magamat) attól még másnak te úgy leszel tökéletes ahogy vagy. 1x voltam (ill. vagyok) úgy isten igazából szerelmes, és az áldozat nem érti mi tetszik nekem benne, pocakos, kopaszodó sorolhatnám de nekem így tökéletes ahogy van.. :)
2018. szept. 18. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hàt én elégé izmos vagyok és így kezdtem bele az ismerkedésbe. Szerencsére 5 hónapja kapcsolatban vagyok, de előtte azt tapasztaltam, hogy regisztrációt követően az első 2-3 órában kb 150-en írnak grindren, és utána is napi 30 minimum. Én nem is igazán írtam másoknak, hanem mindig ebből válogattam.

Sajnos ez a netes ismerkedés egy elég külsőséges világ. Én a helyedben eljárnék edzeni ill. keresnék egy jó fodrászt, mert mindenki tud javítani a külsején.

Szóval igazából vagy javítasz a külsődön és akkor sokkal könnyebb dolgod van bármelyik heteronál, mert versenyeznek érted, vagy félévente egyszer fogsz ki valakit, akivel talán összejön egy kapcsolat.

Bár a jelenlegi párommal simán le tudnám élni az életemet, szóval remélhetőleg nem kell mar többet nagyon ismerkednem, de én nem éltem meg problémaként az ismerkedést, inkább ego-boost volt. Egyszer volt csak egy vállalhatatlan randim, amit azóta is próbálok elfelejteni.

De itthon is van minimum 100 ezer meleg, egyesek szerint van ez biszexekkel együtt 350 ezer is simán, szóval ne aggódj, tuti neked is szántak valakit:)

22f

2018. szept. 18. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A randi.gay.hu lehet a te piacod. Amúgy ne aggódj. Lesz vki. Sokan nagyon el vannak maguktól... Egy 7-es pasi minimum 9-est keres. A 9-es meg 10-est. Így nincs fedés, de MINDIG akadnak normálisak. Amúgy meg valóban próbálj magadon formálni, hisz te is jobban érzed majd magad. ;)
2018. szept. 19. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Előbb vagy utóbb meglesz, nem tudod sietettni. Sajnos azt tudnod kell hogy a neten ált. szarnak rá a belsőre inkább csak a külsőre mennek és mint mindig is mondtam túl nagy mércét állítanak mint ideál. Inkább élőben próbálj^^ Sok szerencsét

16/f/bi

2018. szept. 19. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!