Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rájön a feleségem arra, hogy valójában a fiúk után fordulok meg az utcán, mellettem fog maradni, vagy el fog hagyni?
Fuhh nektek azért van némi baj a fejetekben ha nem haragszol. Bár ezzel nincs nekem gondom, de remélem nem gondolnátok hogy ti amúgy nagyon jobbak vagytok bárkinél.
A kérdésre válaszolva ha férfi gyűlölő, lehet hogy nem lártolja ha te meg bennül látod a szexuális kielégülést.
Nekem is volt 3 év kapcsolatom nővel, de tovább nem bírtam..
Amúgy a nőknek elég jó érzékük van arra, hogy rájöjjenek ki meleg és ki nem, szóval az is lehet hogy tudja rólad.
Ha ennyire jó a kapcsolatok miért nem beszélitek meg, egyáltalán miért vártál eddig?
Ha megbeszélitek sem biztos, hogy elhagyna simán lehet hogy alakulna egy amolyan nyitott kapcsolat és akkor kiélheted az elnyomott vágyaid, ahogyan talán a feleséged is.
A külvilágnak nem muszáj tudnia erről, ha csak nem akartok elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!