Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járok egy fiúval pár hónapja, és úgy 1-2 hetente olyan rossz érzés fog el, főleg amikor felkelek és mellettem alszik. Biszex vagyok, bár ő az egyetlenb azonosnemü aki megfogott eddig. Csak hetero kapcsolataim voltak. Miért van ez? 27f
Hhhhhhhmmmmmmm!!😍😍😍😍😍😍😍de cuki vagy! Annyira aranyosak lehettek! Öleld át szorosan és mondd el neki, hogy mennyire különleges!
A szerelem a világ legszebb dolga! 👬💑💏💟💟💟💖💖💖💓💗 legyetek boldogak!
Virág,20/l
Én mindenkinek adtam egy zöld pacsit, örülök, hogy mindenki buzdítja a kérdezőt :)
És igen, értékeld át magadban a dolgokat, nem tudom vallásos vagy-e, de ne hallgass semmi olyanra, hogy ez bűn lenne, még ha az egyház vagy a világ ezt is mondja. Szeretni nem bűn és azt kifejezni sem bűn és Isten mindenkit szeret és nem hinném, hogy ellenére van az, ha valaki szeret valakit, és a szerelmét ki is mutatja a másik felé. Nem embert öltél, meg nem loptál, ez nem bűn... csak azok szerint az, akik nem tudják elfogadni, hogy máshogy is lehet szeretni. De amúgy meg nem is tartozik senkire, hogy kit és hogy szeretsz, meg ne is törődj mások véleményével, a lényeg, hogy te is boldog vagy, és még egy másik embert is boldoggá teszel! Hagyd kiteljesedni a dolgot, mert akkor még boldogabbak lesztek! Hajrá srácok, én is szurkolok nektek! :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!