Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegség kérdése valójában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegség kérdése valójában mikor dōl el? Eldōlhet idōsebb korban is?

Figyelt kérdés

Sokan ugy tartjak es mondjak hogy a fiuknal mar szuletesuk pillanataban dol el, a kromoszamak miatt. De sok olyat ismerek, illetve olvastam is akik 20-as eveikben kezdek el egyaltalan csak fiukra gondolni. Addig baratnoik voltak es megse fordult a fejukben a fiukkal valo kapcsolat. Olyanok akik hazassag alatt jottek ra, akik valami noi csalodas miatt vagy eppen hogy annyi novel volt hogy mar nem nyujt neki elvezetet. De akkor ez azt jelenti hogy a kromoszomak befolyasolhatoak kesobbi felnott korban is valami hatasara?

Mert persze a tipikus statisztikak es kutatasok csak azokra terjedt ki meg azokat a melegeket vizsgaltak/kerdeztek meg akik pl kiskorukban is mar babaztak, anyukajuk cipojet hordtak stb.. es errol

mar bizonyossag szuletett hogy ezek a gyerekek nagy valoszinuseggel melegnek szulettek.

De a fo kerdes amit nem ertek hogy akik viszont fiatal korukat heterokent eltek de nagy korukra megvaltozott a velemenyuk azoknak a kromoszomai akkor valtozhattak meg? Mert akkor nem ertem hogy elhettek heterokent az eletuket eddig. Konkretan randiztam olyan meleggel aki 29 eves volt es velem randizott eloszor, azelott csak baratnoi voltak es eszebe sem jutott fiukkal barmilyen testi kontaktust letesiteni. Es a nok mar nem is erdeklik.

Szerintetek ezek a dolgok testben valtozhatnak kesobb?

2018. máj. 2. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Megfelelési kényszer a társadalmi elvárásoknak, sokaknál ez is közrejátszik.
2018. máj. 2. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Lehetőleg heteroszexuálisok, nulla tapasztalattal ne válaszoljanak, mert annak semmi értelme. Egyébként pedig lehet találgatni. Én már általános iskola alsó osztályában is a lányokkal játszottam, és a fiúk "haját húztam meg". Sosem foglalkoztatott, hogy miért vagyok ebben más, mint a többi húsz gyerek az osztályban, ahogyan most sem érdekel. Ez van. Szeretek meleg lenni. Nem ezen múlik valakinek az értéke - az már más kérdés, hogy egy modern társadalomban a megítélésének sem ezen kellene.
2018. máj. 2. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Az a bajom, hogy a kérdés alapjaiban nem stimmel.

A születésünktől fogva melegek vagyunk felvetés még oké, de amennyire tudom a genetikai háttér a mai napig csak sejtés és igazolni nem sikerült. Illetve az is csak hajlamot adhat, de önmagában kevés.

Továbbá ez a gyerekkori babázás és lányos viselkedés is erősen túl van lihegve, nem ettől lesz valaki meleg, sőt, lefogadom a későbbi heteróknál legalább annyira jelen van.

Szerintem a helyzet értelmezéséhez meg kell különböztetni a kizárólag melegeket, a jórészt melegeket, a biszexuálisakt, és a heterókat.

A kizárólag meleg a legritkább, de ők azok, talán rajtuk látszik is, az egy egyenes szitu.

Aztán jönnek a jórészt melegek, na ők azok akik sokkal tovább hazudhatnak önmaguknak is akár a társadalmi nyomás miatt, hiszen valamennyire még lánnyal is el tudnák képzelni, de ez szerintem sokszor csak fantázia. (én ilyen vagyok)

Ez az a réteg, akinél sokáig kérdőjeles minden.

Na meg a biszexek, ahol szintén lehetnek külböző mértékig eltérések, és ott el tudom képzelni, hogy aki az egyik nemnél csalódik az áttér a másikra, igazi heteró vagy meleg nem képes erre.

És akkor még elég sok árnyalata van a szexualitásnak, de asszem ez röviden ad valami választ a felvetésre.

2018. máj. 3. 12:39
 4/7 masat4 ***** válasza:
32%
A homoszexuális testi kapcsolat mintaátadással is elkezdődhet. Egy évekig kizárlag heteroszexuálisnak vélt férfi fejében is megfordulhat a gondolat: olvas róla, képet lát erről, valaki beszél neki hasonlóról, vagy bármi. Ha a gondolat kedvezően nyitott személyiségben fogan meg, elképzelhető, hogy ki is próbálja. Ez lehet vízválasztó. Van, aki ezután többé nem teszi. És van, akiben rögzül a szexuális minta, amit ismételni kíván.
2018. máj. 3. 16:17
 5/7 Roland515 ***** válasza:
84%

így visszagondolva.... 9-10 évesen volt egy "erotikus" kalandom 2 fiúval. De ez abban a korban nem számít.

Kb 18-20 éves koromig mondhatjuk,hogy a lányok érdekeltek... De már ebben az időben is jöttek a félrekacsingatások a fiúk felé. Megnéztem őket volt amelyik tetszett is. Ekkor még magamnak se mertem bevallani így ráfogtam,hogy csak kíváncsiság semmi több. Nem tudtam volna elképzelni magam fiúval.

Olyan 21-22 éves koromra letisztáztam magammal,hogy IGEN biszex vagyok és kész. Elmúlt a szégyenérzet és a bűntudat!

Aztán lassan a lányok iránti szexuális vonzalom is elmúlt... Nem tudom nővel elképzelni az életem.

2018. máj. 5. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen mindenki azért lesz az mert csalódott a nőkben. Vagy már sokat kipróbált.
2018. máj. 5. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez olyan hihetetlen, hogy evekig tud szexelni nokkel(mert felizgult rajuk) aztan par hónap leforgasa utan hirtelen semmi. Csak pasik. Es melegek lesznek.

Foleg idosebbeknel, meg tinikent oke, akkor ismeri meg a szexualitasat...

2023. dec. 19. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!