Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azzal fantazialok hogy leszop...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal fantazialok hogy leszop egy fiu, de rogton miutan elelvezek megundorotom es kerdezem magamtol hogy megis mi a fenet kepzelgek en?! Feluton jarok a melegseg fele vagy ez meg visszafordithato?

Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erősödik benned a vágy, ami előbb utóbb legyőzi az ellenállásod.
2018. márc. 11. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagy. Én is így voltam egész addig,míg ki nem próbáltam valóságban is. Ennyi volt,már nincs folytatás
2018. márc. 11. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig pont fordítva voltam, vagyis arra fantáziáltam hogy leszopok valakit, és elélvezés után undorodtam a gondolatától, ma viszont erre vágyom a legjobban.

20f kecskemét

2018. márc. 11. 18:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyanom is van hogy amig felall a farkam akkor ugy vagyok vele hogy huuu de megkostolnam a spermam izet, meg elhatarozom hogy poharba elvezek es megiszom.. de miutan elelveztem mar nem kivanom meg a szagat se es undorito.
2018. márc. 11. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen természetes.

Én is igy vagyok csak fordítva.

Szivesen kipróbálnám milyen valakit lepippantani, csak még nem mertem.

De egyszer úgyis kipróbálom.

Ha gondolod irj privátot.

26f

2018. márc. 11. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én pont fordítva voltam... arra izgultam h lesz .pok vkit... de utána pont így, mindig bűntudatom volt, stb

nagyon sok idő kellett amíg valóra vált a fantáziám. de 2-szer kihátráltam az utolsó pillanatban... végül sikerült. akkor ott szörnyen furán éreztem magam de aztán erőt vettem magamon, és már csak arra gondoltam hogyan csináljam hogyan lenne jó nekem. szép lassan belejöttem és elkezdtem élvezni a végére már nagyon felizgultam. aztán amikor vége lett ismét az a szörnyű érzés kerített hatalmába majd megsemmisültem a szégyentől. mikor hazamentem még napokig nem tudtam mit kezdeni a gondolattal, aztán eltelt pár hét és ismét vágyni kezdtem rá. azóta párszor kipróbáltam újra de még mindig van az az érzés utána. remélem egyszer elmúlik majd.

azzal meg h meleg hetero ne törődj a világ nem fekete-fehér nem kell beskatulyázni magad. ez nem jelenti azt h meleg vagy és nem fogod szeretnia nőket többé mert nálam se így alakult. amit leírtam azonkívül semmi nem izgat továbbra sem. a szexet továbbra is csak nővel tudom elképzelni. visszafordítható nem hiszem, a vágyakat nem szabad elnyomni.

2018. márc. 11. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:
ezek nagyon jo valaszok. miert erzem ugy hogy ide tok ertelmes intelligens emberek jarnak? :)
2018. márc. 11. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok vagyunk valahol legbelül :)
2018. márc. 11. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno egy módszer pár évre segített. De szerintem csak arra jó bármi ilyen, hogy húzzad az időt. Ha bi vagy bi leszel ha meleg akkor meleg. Bár az elmélet amit kipróbáltunk nem volt rossz. Kipróbálhatjuk ha akarod... 2 is van...
2018. márc. 13. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

En pont ellenkezoleg

H szopok es kapok egy hatalmas adag spriccet a szamba ami oldalt kicsit kifolyik a maradekot nyelem

2018. márc. 20. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!