Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan szavak amikkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan szavak amikkel lehet arra utalni hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi hogy vannak e olyan kérdések amikkel úgy ki lehet deríteni hogy egy ember meleg e hogy ha nem az akkor ne jöjjön rá hogy én az vagyok? (bocsi nem tudom jobban megfogalmzni xd)de nagyából érthető?

#melegség #párkereséd
2017. dec. 21. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a hanglejtésetekből és a gesztusaitokból a Marslakók is levágják, hogy melegek vagytok.
2017. dec. 21. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Nyilvan nem mind1 hogy ismered e a masikat vagy sem.. mert ha ismered egy nagy beszelgetes kozepette mutatsz egy olyan kepet amin egy csaj meg egy pasi van es megkerdezed elosszor hogy szerinted szep ez a csaj? Utana meg hogy szerinted is csúnya a pasihoz képest?
2017. dec. 21. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is meleg, vagyok de nincs semmi a hanglejtésemben ami árulkodó lenne. A munkahelyen nem beszélek magánügyekről, az ebédlőben elengedem a fülem mellett az irodista lányokkal kapcsolatos malac poénjaikat... Nem ismerek titkos szavakat. :P
2017. dec. 21. 20:35
 4/8 Buran ***** válasza:
100%

Szerintem ez függ szituációtól is. Nem mindegy, hogy valamelyik haverodat próbálod becserkészni, vagy a pultosfiút a sarki kocsmából...

23/F

2017. dec. 21. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Aktív vagy passzív?
2017. dec. 22. 01:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan oldalakat lájkolok Facebookon, amik a melegekhez köthetők. Mindig le szoktam csekkolni a helyes fiúk adatlapját is, hogy milyen oldalakat, embereket lájkoltak. Ebből próbálok következtetni arra, hogy melegek-e. Van egy ismerősöm, akiről nemrég gondoltam, hogy meleg, és lájkolt pár melegbárt is, úgyhogy tuti az. :D Ezt a heterók úgy sem nézik és nem foglalkoznak vele, én mégis ebből tudom, hogy meleg (tegnap amúgy meg is találtam Romeón, úgyhogy igazolva van az elméletem).
2017. dec. 24. 09:36
 7/8 anonim válasza:
0%
Én csak kifejezést ismerek: saját kapura játszol
2017. dec. 24. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már ugye jobban ismered,akkor akaratlanulnis esetleges párkacsolatra terelődik a szó.Talán az ha nem nevezi sosem a nemén az illetőt az árulkodó tud lenni,még ha nem is volt senkije.Nem kell a szájába adni a szavakat ,hogy majd mi lesz a csajoddal bla bla ,hanem ha többször nincs neme akkor nekem az gyanús lenne.
2017. dec. 25. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!