Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az az álma sok lánynak hogy legyen egy meleg barátja?
Nem álmom de én is nagyon örülnék..
Nőkkel nehezen értem meg magam, ovódás korom óta a fiúkkal barátkoztam inkább, de mióta 10 éve együtt vagyok férjemmel miatta se meg amúgy is ezek az ellenkező nemű kapcsolatok megszűntek mert a másik fél mindig többet akart tőlem, úgy is hogy ott volt a barátom..
Szóval tök jó lenne egy férfi barát, aki nem akar megdugni.
Az előzőekkel egyetértek, egy dologgal kiegészíteném. Az azonos neműek rivalizálnak, a nők a nőkkel, hogy melyikük a szebb, csinosabb, szebb a ruhája, stb.
Agy meleg férfi és egy nő nem riválisai egymásnak, mellesleg a melegek általában jobban odafigyelnek a másikra, és empatikusabbak. A legfőbb dolog, amit már előttem elírtak, hogy egy meleg férfi nem akarja szexualitás tárgyának tekinteni a nőt. Nekem már női barátom mondta, hogy velem szemben neki nem kell "nőként viselkednie", lehet önmaga.
A válasz egyszerű, egy részét már le is írták előttem, de ha nem gond, azokat is leírnám még egyszer.
Ugye férfi-női barátság nem létezik, mert blablabla... Hülyeség, egyszerűen csak nagyon ritka, ha a férfi is és a nő is heteró. Miért ritka? Mert a heteró férfiak többsége inkább egyfajta trófeaként tekint a lány barátokra, bár ezeket a "férfiakat" inkább a kisfiú kategóriába sorolnám. "Minél több megvolt, annál faszább vagyok." A nők viszont valóban szeretnének férfiakkal is barátkozni, és lám, a melegek pont jók ehhez, hogy összebarátkozni egy férfival, aki 100%, hogy semmilyen ajakra nem pályázik a női testen.
A melegek általában empatikusabbak a heteró férfiaknál, ezért egy meleg férfi és egy nő könnyebben megértik egymást.
Amíg a nők között általában a rivalizálás megy, addig a férfi és a nő segít a másiknak. Pl ruhaválasztásban (általában a meleg férfiaknak van stílusérzékük, ezért ha a nő nem tudja kiválasztani, hogy mit vegyen fel, a meleg barátja majd segít).
És még egy dolog, a kedvencem: ki tudják együtt beszélni a pasikat.
És így a végére: ha esetleg nem hangsúlyoztam volna elégszer, ez mind-mind csak általánosság, mindig vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!