Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha rájön a feleségem arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rájön a feleségem arra, hogy valójában a fiúk után fordulok meg az utcán, mellettem fog maradni, vagy el fog hagyni?

Figyelt kérdés

2018. szept. 16. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10 éve? Akkor másként oldottad meg? Férfival?
2018. szept. 16. 21:03
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem értem az utolsó előtti hisztijét. Nem csaltam meg a feleségemet. Soha nem voltam még férfival. De TUDOM magamról, hogy meleg lennék, ha kiélném a valós hajlamomat.
2018. szept. 16. 21:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy irtózik a szextől és nem akar tőled semmit, szerintem nem hagyna el. Valami más miatt van melletted ennyi ideje, talán leszbikus és te vagy az alibiférje :D
2018. szept. 16. 21:08
 14/23 A kérdező kommentje:
Úton-útfélen hangoztatja, hogy férfigyűlölő, de azt hiszi mindenki, hogy nem komolyan mondja. Pedig nagyon is komolyan gondolja. Már attól rosszul van, ha ránéz egy férfi, ha minimálisan bókolni mer neki valamelyik férfikollégája, már sír és reszket a felháborodástól. Nem ül be olyan fülkébe a vonaton, amelyben csak férfiak ülnek. Minden férfitól irtózik, csak engem fogad el és a katolikus papot.
2018. szept. 16. 21:12
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Akkor nem lehet hogy ő leszbikus? Mi lenne ha elmondanátok egymásnak mi a helyzet?
2018. szept. 16. 21:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem csak egyszerűen a férfiaktól irtózik, mert gyűlölte a nevelőapját, az édesanyja harmadik férjét. A nevelőapja gusztustalan, prosztó fickó volt, én még ismertem, mert még élt, amikor bekerültem a családba. Az a szörnyű vénember a családtagok előtt bögyörészte a feleségét, alsónadrágban mászkált előttünk, folyton zabált meg sörözött, havonta egyszer mosott fogat. Én majd elájultam, amikor mellette ültem az asztalnál, és nekem magyarázott.
2018. szept. 16. 21:19
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
Te biztos, hogy nem vagy normális.
2018. szept. 16. 21:20
 18/23 A kérdező kommentje:
Azért, mert eddig elnyomtam ezt a hajlamomat, és nem éltem ki?
2018. szept. 16. 21:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Így ismeretlenül nem lehet megmondani, hogy mi lenne a feleséged reakciója. Mondd el neki. Ahogy írod, a tiétek inkább már barátság, mintsem házasság, így nem biztos, hogy annyira tragédiaként élné meg. Ő is megérdemli, hogy ne hazugságban éljen melletted, és te is, hogy ne elnyomni kelljen a vágyaidat, hanem találhass valaki olyat, akihez valóban tudsz vonzódni. Ez a helyzet sem ideális, amiben most éltek, sem neki, sem neked. Az, hogy mellette akarsz maradni, még nem jelenti, hogy benne kellene maradnotok ebben a látszatházasságban.
2018. szept. 16. 21:34
 20/23 A kérdező kommentje:

Mi örökre szövetségesek maradunk. Nem szerelem ez már, de erős szövetség. Amigos para siempre. Barátok, amíg élünk.

Mert amíg élek, tudom, számíthatok Rád.

Elmúlt a szerelem, de nem a barátság.

A világ együtt fogja tudni a nevünk.

Barátok, amíg élünk.

2018. szept. 16. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!