Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg igaz hogy van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz hogy van olyan jobbikos aki meleg?

Figyelt kérdés

2018. szept. 9. 07:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Pártra normális ember a program miatt szavaz, de nálunk csak a hülyeségekkel törődnek az emberek. A politikai kultúra óvodás szinten van.
2018. szept. 9. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Valójában épp, hogy a meleg témában nem igazán érződött a középre húzódás. A választások előtt pár hónappal maga Vona jelentette be, hogy szíve szerint betiltaná a Pride-ot. Az a Vona, aki némelyik radikális jobbikos (ma már fideszes vagy Mi Hazánk-szavazó) szerint a végére liberálisabb volt a liberálisoknál is.
2018. szept. 9. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehetne mondani, hogy Vona vagy akárki meleg és mégis honnan tudjuk... De ezt úgy sem hinné el mindenki és teljesen felesleges meddő téma, hiszen talán soha nem derül ki.

Különben az sem jelent semmit, hogy Vona mit akart a Pride-dal. Még a melegek nagy része is elfordul a Pride-tól, mert meglátásuk szerint csak árt nekik. Rengeteg különbség van meleg és meleg között is.

De melegként én is a Jobbikban bíztam nagyon.

2018. szept. 10. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:

10:

Ezeket pont letojom, mert nekem alapvetően nincs LMBT identitásom, nincs benne a top 10-ben sem az önmeghatározásaim között fejben.

Pláne, hogy én a saját nememmel csak alkalmi kapcsolatokat élvezek és senki, se a család, se a barátok, se az ismerősi kör nem ismeri a beállítottságom és ez pont jól is van így. A Pride-ot is nagyon egyet tudok érteni, amikor b*zivonaglásnak nevezik.

24/F, biszex

2018. szept. 10. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Még Mi Hazánk szavazó meleget is ismerek. Kettőt is, vagyis az egyik biszexnek mondja magát, de szerintem meleg ő is. :D
2019. szept. 22. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!