Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy van olyan jobbikos aki meleg?
Most úgy érted, hogy a jobbikos politikusok között, vagy a jobbikos szavazók között? Mert a szavazók között persze, vannak melegek, pl. én :D Elég régóta. Nem vagyok egyedül.
Amúgy miért nem olyan kulcsszavakat írtál, aminek köze van a kérdéshez?
"De elvileg vona gabi is lefeküdt terry blackal"
Szerintem ez csak a szokásos Fideszes kamu volt, de ha le is feküdt, és? Akkor mi van?
Irreleváns. Ez csak a Fidesz játéka volt.
Több mint egymillió ember szavazott a Jobbikra, statisztikailag kizárt, hogy mindegyik hetero lenne.
A Terry Blackes hülyeséggel kár is foglalkoznod.
1) A bírósági tárgyaláson semmilyen bizonyítékot nem tudott előállítani arra vonatkozólag, hogy Vona valaha melegpartikra járt volna.
2) Jól mutatja a Magyarországon uralkodó sötétséget, hogy egy ilyen vádnak súlya van. A civilizált helyeken annyit kérdezett volna akármelyik potenciális szavazó : "Ok, és akkor?"
Én azért megértem, miért csodálkozik a kérdező ezen...
Ugyan sok év telt, és a jobbik próbált azóta nyitottabb lenni (így vagy úgy) a meleg szavazókra is, de...
Volt az a törvényjavaslatuk 2012-ben, "Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslat" névvel (parlament.hu-n elérhető az egész szöveg), itt a homoszexualitást fajtalanságnak nevezi, "népszerűsítését" börtönnel büntetné, stb... A HVG egész jól összefoglalta anno [link] A tervezetet egyébként az a Mirkóczki Ádám nyújtotta be, aki a jobbik.hu szerint: a "Jobbik sajtószóvivője, országgyűlési képviselő, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke, az Országgyűlés jegyzője"
A számomra ez az eset volt a legdurvább, de van azért még a múltban bőven jobbikos kijelentés is. Mint amikor Alföldi Robertaként hivatkoztak Alföldi Róbertre a lemondását követleve a 2010-ben. Vagy Dúró Dóra eszmefuttatásai arról, hogy miért kéne még a bejegyzett élettársi kapcsolatot is beszüntetni a melegek között (mondhatjuk, hogy már kihullott a partból, de a választás előtt masszívan benne volt), és még hosszasan sorolhatnánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!