Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy veszem észre vkiről hogy meleg?
A pride-ról is meg van a magam véleménye, de azt ezen az oldalon nem tolerálnák.
Hogy biszex létemre miért vélekedek így? Nos, feltenném a kérdést, hogy kitudja, honnan indult az a melegfelvonulás, ami a végén ebbe a ................................................ (cenzúrázva!) eseménybe váltott át idővel?! Mert lefogadom, hogy a többségnek halvány fogalma sincs róla (a melegeknek és biszexeknek SEM!), és éppen ezért van az, hogy igenis sok meleg mélységesen elítéli a jelenlegi felállásában megrendezett "parádét"! Jó pár meleg és biszex van az ismerőseim, haverjaim között, de csupán kis százalékuk támogatja a pride-ot, mert a többség szerint ez éppenhogy negatívan hat ránk, ellenérzéseket szül (meg is értem!) a heterok között, és pontosan az ellenkezőjét érik el azzal, amit "hivatalosan" hivatott lenne betölteni szerepével.
A 10-es hozzászóló voltam.
Úgy hogy a fiúkat jobban szemügyre veszi mint a lányokat és igényesebbek(vagyis jobban ügyelnek a szájápolásra, szexnél a vésekezésre és jobban megtisztija a mindenét). Esetleg ha közelében egy fiú, könnyebben összezavarodik. Egyik hetero ismerősöm egyből ráérez ki meleg és ki nem.
Szerintem is hülyeség, hogy a meleg férfiak feminimebbek. Mivel egy FÉRFI ha egy FÉRFIT szeret, akkor nem a töröttcsuklójú fodrászokra bukik, aki csak csajokkal beszél és úgy is beszél, hanem FÉRFIAKRA/FIÚKRA.
Ott a pont!
A 10, 12-es voltam.
Akkor veszed észre, ha elmondja neked, vagy lebukik előtted.
Öt évvel ezelőtt ért véget a párkapcsolatom, és azóta folyamatosan fent vagyok meleg társkeresőn és elmondhatom, hogy a melegek/biszexek 85%-án egyáltalán nem látszik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!