Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy veszem észre vkiről hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszem észre vkiről hogy meleg?

Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok akiken látszik..hanem pl ha megtetszik egy srác,barátkozunk,beszélgetünk... mik az intő jelek hogy saját nemét szereti...?

2018. szept. 6. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

A pride-ról is meg van a magam véleménye, de azt ezen az oldalon nem tolerálnák.

Hogy biszex létemre miért vélekedek így? Nos, feltenném a kérdést, hogy kitudja, honnan indult az a melegfelvonulás, ami a végén ebbe a ................................................ (cenzúrázva!) eseménybe váltott át idővel?! Mert lefogadom, hogy a többségnek halvány fogalma sincs róla (a melegeknek és biszexeknek SEM!), és éppen ezért van az, hogy igenis sok meleg mélységesen elítéli a jelenlegi felállásában megrendezett "parádét"! Jó pár meleg és biszex van az ismerőseim, haverjaim között, de csupán kis százalékuk támogatja a pride-ot, mert a többség szerint ez éppenhogy negatívan hat ránk, ellenérzéseket szül (meg is értem!) a heterok között, és pontosan az ellenkezőjét érik el azzal, amit "hivatalosan" hivatott lenne betölteni szerepével.

A 10-es hozzászóló voltam.

2018. szept. 7. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Úgy hogy a fiúkat jobban szemügyre veszi mint a lányokat és igényesebbek(vagyis jobban ügyelnek a szájápolásra, szexnél a vésekezésre és jobban megtisztija a mindenét). Esetleg ha közelében egy fiú, könnyebben összezavarodik. Egyik hetero ismerősöm egyből ráérez ki meleg és ki nem.

Szerintem is hülyeség, hogy a meleg férfiak feminimebbek. Mivel egy FÉRFI ha egy FÉRFIT szeret, akkor nem a töröttcsuklójú fodrászokra bukik, aki csak csajokkal beszél és úgy is beszél, hanem FÉRFIAKRA/FIÚKRA.

2018. szept. 7. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont!

A 10, 12-es voltam.

2018. szept. 7. 23:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor veszed észre, ha elmondja neked, vagy lebukik előtted.

Öt évvel ezelőtt ért véget a párkapcsolatom, és azóta folyamatosan fent vagyok meleg társkeresőn és elmondhatom, hogy a melegek/biszexek 85%-án egyáltalán nem látszik semmi.

2018. szept. 9. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!