Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak lehet alapja, hogy egy srác azért kerüli a nőket/kapcsolatokat, mert tudat alatt nem akar olyan lenni, mint a saját apja? És feltehetőleg nem meleg!
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 21:17
1/6 anonim válasza:
Persze. De egy gázos anya is ugyanezt okozhatja, talán még jobban is.
2/6 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam :/
2018. aug. 7. 22:54
3/6 anonim válasza:
Előttem nem volt se jó apai, se jó anyai minta sem, hiába van anyám és volt nevelőapám. Anyám egy rideg, érzelemmentes ember, akitől sok szeretetet nem kaptam. A nőkkel soha nem is jött ki jól és ez már nem is fog változni. Maradok a remete életnél. F
4/6 A kérdező kommentje:
Miért gondolod,hogy nem fog változni? Nem is szeretnéd?
2018. aug. 8. 09:51
5/6 anonim válasza:
3-as:
Azért, mert a fejem tetejére is állhatok, akkor sem leszek nyerő azoknál, akik nekem is kellettek volna. Mindegy milyen vagyok külsőre vagy belsőre. Vannak embertílpusok, akik nem jönnek ki az ellenkező nemmel, én ilyen vagyok. Ez van, el kell fogadnom és le kell xarnom.
6/6 anonim válasza:
Tucatnyi oka lehet.
- Van valamilyen betegsége amire nem kell a reklám.
- Van valamilyen hobbija amire időt és pénzt áldoz inkább mint egy nőre.
- Szimplán kibírhatatlan a személyisége.
- Szenvedélybeteg.
- V milyen fanatikus és ez tölti ki az életét pl vallási.
- Meleg de titkolja v Aszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!