Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/biszex fiúk! Ki tudja rólatok, hogy a saját nemetekhez (is) vonzódtok?
Legfőképp még 18 év alatti meleg/biszex fiúkra gondoltam. Rólatok ki tudja a másságotok? Kiknek mondtátok el és kiknek szeretnétek elmondani? Ki hogy fogadta?
Az az igazság, hogy én speciel biszex vagyok, de a fiúk jobban vonzanak, viszont ezt senkinek sem merem elmondani. Főleg a családomnak nem. Ti "milyen cipőben jártok" ezen a téren?
Köszönöm a válaszokat! :) 17/F
Már elmúltam 18 de 17 voltam amikor megtudták rólam.
A családom nem fogadta jól,olyannyira rosszul fogadták,hogy még az nap elköltöztem a pasimhoz.
Az a pár barátom aki van elfogadta
Egy barátom tudja rólam. Anyum valószínűleg sejti. A családomnak mindenképp elakarom lassan mondani meg a közeli barátoknak utána csak annak akit érdekel, nem fogok rózsaszín pólót viselni és körmöt festeni.. Teljesen normálisan öltözködöm és viselkedem, de ettől függetlenül a fiúkat szeretem, akinek nem tetszik az nekem se fog tetszeni :D
18/f meleg
én speciel senkinek nem mondtam el és nem is tervezem.
talán a hugom sejti,de nem izgat tulságosan.
mondjuk én már elmultam 18,de mivel érint váaszolok.
az akivel sexelek.
soha senkinek nem montam el,és nem is tervezem.
Annyira akarok egy meleg barátot, akire nem féltékeny a pasim, elmehetek vele ide-oda, megbeszélhetném vele a szerelmi életemet...
Olyan jó lenne egy ilyen haver :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!