Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy veszem észre vkiről hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy veszem észre vkiről hogy meleg?

Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok akiken látszik..hanem pl ha megtetszik egy srác,barátkozunk,beszélgetünk... mik az intő jelek hogy saját nemét szereti...?

2018. szept. 6. 17:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat esetleg nem lehetne???
2018. szept. 6. 17:25
 2/14 anonim ***** válasza:
18%

Kisugárzása az infravörös tartományba esik.

32/f

2018. szept. 6. 17:26
 3/14 anonim válasza:
97%
Nézéséből,és a viselkedéséből,és ha megfigyeled,hogy hogyan viselkedik egyes emberekkel,mikor van zavarba,mikor pirul el.
2018. szept. 6. 17:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Na akkor irom a lényeget: barátnőm tavaly nyáron bepasizott..nagy szerelem..stb...a szex ritka volt, de a munka miatt- mondta mindig a srác, merthogy fáradt...féltékeny nem volt, mert akivel a fiuja irogatott rendszeresen az egy másik fiu volt...majd jött a bomba: egy este üzi..csaj megnyit..mert ugye csak a haver irt...mi baj lehet...és hát arrol irt milyen jó volt..legközelebb ő lesz a lány...stb...még tán vmi fotók is voltak.
2018. szept. 6. 17:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a barátnőd fiúja biszexuális, tehát mindkét nemmel élvezi a szexet. Korrekt akkor lett volna, ha ezt nem titkolja el.
2018. szept. 6. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
Kérdezd meg kik a kedvenc előadói, milyen zenéket hallgat. Az nagyon sok mindent elárul egy emberről :D
2018. szept. 6. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem látszik rajta és nem is mondja, akkor nyilván semmiből nem fogod észrevenni. Amúgy, ha a saját nemét (is) szereti, akkor még lehet biszexuális is, nem csak meleg.
2018. szept. 6. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem külsőre állapítható meg, próbálkozz az érdeklődési köréről tájékozódni. A melegek sokkal együttérzőbbek bizonyos dolgokban, különösen kirekesztés témakörben, ha erről nagyon el tud veled dumálni, akkor esélyes. Ugyanis ezt saját bőrükön tapasztalják, és korán kialakul bennük egy impátia mások iránt
2018. szept. 6. 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Bár én biszex vagyok, szerintem az előttem leírtak oltári hülyeségek! Közhelyek, fikciók, tudatlan általánosítások.

Rólam addig, amíg az adott személyeknek el nem mondtam, senki nem gondolta volna rólam. Voltak, akik még akkor sem akarták elhinni, percekig azt hitték, hogy csak hülyéskedek.

Milyen zenét hallgat, empátia, stb.? Ostobaság! Köztük is van aki utálja a nyálzenét, és a kőkemény metált szereti, köztük is van, aki pl fajgyűlölő, vagy épp egy pszichopata őrült. Köztük is vannak rendes, megértő emberek, és komplett idióták. Ugyan úgy, mint a heterok között. Jó részüknél semmilyen külső dologból (pl mozgás, öltözködés, beszéd, stb.) nem lehet megmondani, hogy a másik térfélen (is) játszanak.

Nekem van cigány és zsidó is a heveri körömben, ennek ellenére komoly "fenntartásaim" vannak bizonyos rasszokkal, etnikumokkal szemben. Nem vagyok skinhead, viszont hazafi vagyok, aki bármit megtenne a hazájáért. Szeretem a klasszikus komolyzenét, a rockot, a mulatószenét és a discot is (egyebek mellett). Teljesen férfiasan viselkedek, beszélek, járok, stb., ja, és sz@rok a divatra, azt hordom, ami tetszik, nem azt, hogy mi a "trendi".

Ezek alapján senki az égegyadta világon nem mondta volna meg rólam, hogy a saját nememhez (is) vonzódom.

Szóval vannak az általánosítások és van a valóság. Ha megakarod tudni valakiről, beszélgess vele sokat, légy a Barátja, és ha majd eléggé megbízik benned és Ő is úgy érzi, akkor majd elmondja neked.

Persze ez csak azokra vonatkozik, akik nem akarják mindenkinek a tudtára adni...

No persze ez csak az Én véleményem...

36/bi F

2018. szept. 6. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen prideon ellentüntető gárdista skinheadek kozt is sok a hombár
2018. szept. 7. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!