Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek és tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
1 éve tudom hogy meleg vagyok és még nagyon tapasztalatlan vagyok...Élőben próbálkoztam a nyáron de meleg srácokkal se találkoztam pedig olyan programokat szerveztem hogy tuti siker legyen de nem jött össze semmi.:(
Fb csoportokon gondolkodok de nem tudom hogy mennyire keresnek párkapcsolatot(és az külön probléma hogy még titkolom).
Szerintetek mit kéne csinálnom hogy találjak egy fiút aki nem alkalmit akar?:/
Előre köszi a segítő kommenteket.^^
2018. aug. 23. 18:35
1/4 anonim válasza:
Netes társkereső. Tinderen van a legtöbb esélyed rendes randipartnert találni. Grindr dugásra, planetromeo bármire jó.
2/4 anonim válasza:
Az interneten, tudom hogy nehéz, eddig nekem se volt sikerem, de egyszer mindenki ideje eljön. Amit az #1-es Mondott amúgy nagyrészt igaz.
Sok sikert :) 18/f
3/4 anonim válasza:
Ha valaki ismerkedne, illetve van kedve szerepjátékos chatszexhez írjon! 25-35 közötti fiúknak :) 16/F
4/4 anonim válasza:
Sziaaa, randi.gay.hu vagy a facebook csopi (pl.: LMBTQ+ Hungary csopira keress rá, sokan keresnek párkapcsit) Sok sikert^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!