Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti hol ismerkedtek?
A szállodában, ahol dolgozom :)
Netes társkereőben sajna nem tudok segíteni
Nem ismerkedem.
A hetero fiúk tetszenek, igy meg nincs értelme az ismerkedésnek.
Amint már írták: planetromeo, badoo, tinder(, ami ugyanaz, mint a hotornot), továbbá melegrandi, twoo...Esetleg Elittárs? Elméletileg az komoly kapcsolatot keresőknek lett kialakítva, de azt én nem használtam, tapasztalatom nincs az oldallal kapcsolatban.
A hotbull-t meg hagyjuk.XD
Az igényesség személy függő. Több a szexet kereső srác, de akad komolyat kereső is. Kb 4-5 srácot találtam legalább két oldalon, akik komolyat kerestek, csak nem feleltünk meg egymásnak. Pl egy husis meg egy cigis, rendszeresen alkoholizáló srác rám írt, én meg udvariasan elutasítottam őket, mivel nekem az egészséges életmód alap(Bár a leírásomban ez is le volt írva.)...A túlnyomó többség vagy csak matricákat vagy mifenéket küldözgetett(Írjanak, ne "jelezgessenek"!), fényképeket csatolt a különböző testrészéről, idősek, a profilomban leírtakat egyértelműen el nem olvasó perverzek írogattak.
Volt egy helyes pasi, akire ráírtam, mivel a bio-ja alapján úgy tünt, komolyat keres, de ő meg vagy nem lépett fel egy bő hónapon át(a rendszer szerint), vagy rejtve volt.
Most szüneteltetem a dolgot, töröltem minden profilomat, mivel már inkább nyomasztó volt felmenni, mint reményteli. :/
Talán élőben találkozom egy számomra vonzó, romantikus sráccal...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!