Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan sráccal, aki (főleg) kígyókat és pókokat tart?
Figyelt kérdés
Eddig bárkinek, akivel alakult volna valami, miután elmondtam hogy mi a hobbim, lelépett... :/2018. aug. 16. 21:20
11/15 DominikX válasza:
Wow. Érdekesen hangzik. Szívesen megnézném őket. Amúgy is biológiát tanulok, szóval engem nem zavarna, bár a pókoktól félek kicsit 😁
21/F
12/15 anonim válasza:
Ha valaki tetszik, és megkedvelem, pont nem azért fogom dobni hogy milyen állatot tart. ^^
A kígyókat én is szeretem de a pókok... sajnos enyhén arachnofóbiás vagyok, szóval nem nagyon állnék neki simizni őket. De ettől még számomra ez nem szakitóindok :D
13/15 anonim válasza:
A kígyókkal nincs baj, de a pókoktól lefagyok.
14/15 anonim válasza:
Hát, ha a srác bejön nekem, semmi bajom nem lenne a pókjaival és kígyóival...
15/15 anonim válasza:
A kígyókkal semmi bajom, ami hüllőből van, az cuki. ^^
A pókoktól egyenesen rettegek. :D
De nyilván rendesen vannak tartva és ha nem akarok, nem kell érintkezésbe lépnem velük, így abszolút nem akadály. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!