Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti összejönnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy olyan sráccal aki külsőre semmi különlges, átlagos viszont "belsőre" imádni való, tökre olyan mint ti szinte mindenben és olyan mintha kiegészítenétek egymást? 18F
2017. júl. 14. 06:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem csak kalandot keres az szerintem erre csak azt tudná mondani, hogy igen, ahogy én is. Persze, hogy összejönnék, hisz erre vágyom.

Más kérdés, hogy tényleg összeillünk-e vagy jól kiegészítjük-e egymást, mert azért ez a legkevésbé egyszerű része szerintem.

És ugye itt most én is arra gondolok, hogy az illetőről el tudom-e mondani, hogy na ő, tényleg a másik felem.

2017. júl. 14. 06:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem a belső többet számít, mint a külső.
2017. júl. 14. 07:41
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Én próbáltam már.. hiába volt a legjobb ember.. de nem jött be... és nem tudtam rá beindulni.. Szex nem ment.
2017. júl. 14. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de egy átlagos külső is tud szexuálisan vonzó lenni ha neked épp az bejön, csak itt azt írja a kérdező, hogy átlagos, nem pedig kinézetre erős.

Ugyanígy van ellenpélda is, ha valakinek a közvélekedés szerinti szexi teste van az még nem feltétlen fog beindítani.

2017. júl. 14. 08:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megérhet, bár szívás, ha emiatt úgymond sérülni fog ő is. :( Szóval nehéz. Még várj a döntéssel.
2017. júl. 14. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetek többségében nekem jobban bejön egy "átlagos" es minden tekintetben jobban beindit. Mint egy olyan pasi akire mindenki azt mondja hogy milyen jó.
2017. júl. 14. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert számomra a belső értékek többet érnek, mint a külsők.
2017. júl. 14. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sráccal vagyok most. Minden perc király vele. A szex állati jó vele, pedig elsőre nm gondoltam volna. Ő az első akivel tényleg kiraly, tökéletes, figyel rám hogy élvezzem, elmenjek, de nem túlzottan. És a külsejét is megszerettem. Szóval minden szempontból jó vele, és ezt nem adnam semmiért.
2017. júl. 14. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen, ha nem tudok rá felizgulni.

Kémia nélkül nekem nem megy, hiába szeretem és szerelmes vagyok belé.

És mielőtt valaki félreértené, sokat számít a belső nekem is, de nem akarok kesernyés életet élni, aztán megbánni, az senkinek sem jó :D

2017. júl. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!