Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek?
Aki nem csak kalandot keres az szerintem erre csak azt tudná mondani, hogy igen, ahogy én is. Persze, hogy összejönnék, hisz erre vágyom.
Más kérdés, hogy tényleg összeillünk-e vagy jól kiegészítjük-e egymást, mert azért ez a legkevésbé egyszerű része szerintem.
És ugye itt most én is arra gondolok, hogy az illetőről el tudom-e mondani, hogy na ő, tényleg a másik felem.
Oké, de egy átlagos külső is tud szexuálisan vonzó lenni ha neked épp az bejön, csak itt azt írja a kérdező, hogy átlagos, nem pedig kinézetre erős.
Ugyanígy van ellenpélda is, ha valakinek a közvélekedés szerinti szexi teste van az még nem feltétlen fog beindítani.
Semmiképpen, ha nem tudok rá felizgulni.
Kémia nélkül nekem nem megy, hiába szeretem és szerelmes vagyok belé.
És mielőtt valaki félreértené, sokat számít a belső nekem is, de nem akarok kesernyés életet élni, aztán megbánni, az senkinek sem jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!