Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok! Ti összejönnétek egy milliárdossal?
Nem vagyok meleg, de úgy gondolom van az a pénz, amiért az ember bevállal dolgokat. Most gondold el, ha eleresztheted az agyad, és bármekkora összeget mondhatsz.
Teszem fel meg lenne oldva a kölkeim jövője csak azért mert pár alkalommal megtosznak? Ezért simán.
- Nincs az a pénz.
- Százmillió forint.
- Akkor van az a pénz. D
Önmagáért a tényért, hogy milliárdos, nem. Tavaly randiztam egy sráccal, valami elképesztően gazdag volt a családja. Csak abban az évben legalább 15-20 országban volt nyaralni, mindene irtó drága volt, a belváros egyik legjobb környékén volt egy lakásuk a tesójával, bejárónővel meg minden... Szerintem milliárdosok voltak az alapján amit láttam az életéből és őszintén szólva zavart a dolog. Nem vagyok szegény én sem, középosztályból származom, de eléggé zavaró volt ez a hatalmas különbség az anyagiak terén. Végül 2 vagy 3 randi után inkább hagytam a dolgot, mert annyira nem is voltunk egy hullámhosszon.
21/F
Én nem. Párkapcsolati céllal legalábbis nem. Akinek annyi pénze van hogy milliárdos legyen, az valószínűleg nem a napi 8 órás munkájából szerezte a pénzét, ez pedig nekem nem jön be. Nem beszélve arról, hogy milyen nagy alá-fölérendeltségi viszony alakulna ki a pénz miatt.
Szóval kapcsolati céllal semmiképp, de sima szex céllal, ha nagyon összepasszolunk, akkor talán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!