Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináltok, hogy ne legyene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, hogy ne legyenek lágy nagyon nőies mozdulataitok melegként?

Figyelt kérdés
Magamon kezdem észrevenni és idegesít, mert nem akarok b-zis lenni, mégis lágy mozdulataim vannak. Mit tehetnék? Van szerintetek erre vmi gyakorlás vagy akármi?
2018. aug. 16. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha zavar hogy ilyen gesztusaid/mozdulataid vannak, próbálj meg odafigyelni rájuk és leszokni róluk.

Bár nem tudom, nekem pl. személy szerint, sok kifejezetten feminin gesztusom és megnyilvánulásom van, elég gyakran, alapbol elég feminin karakter vagyok, a megjelenésem is távol áll a "macsó", hagyományosan "férfias férfiétól"

Nem, nem játszok rá meg semmi, egyszerűen ilyen vagyok, ilyen a személyiségem, és így érzem jól magam. Megpróbálhatnék szakállat növeszteni, kigyúrni magam, mély hangon beszélni, és kemény, erőteljes maszkulin férfiemberként... Mittomén, fát vágni vagy autót szerelni, de az úgy nem én lennék, és nem érezném jól magam a bőrömben.

Szóval a lényeg, akkor próbálj megváltozni, ha tényleg téged zavar, és neked rossz, ne azért mert a magyar társadalomban ez meg ez "férfias"nak minősül, az meg az meg nem, és akkor ha te férfi vagy, férfiasnak kell lenned mert ez így normális.

Olyan legyél amiennek jól érzed magad, addig ameddig nem ártassz vele senkinek.

Ha pedig valaki azért utál amilyen vagy, az bizony soha nem is volt a barátod igazán.

2018. aug. 16. 20:23
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Járj el kondizni, vagy mondjuk crossfitezni, hidd el segíteni fog. Én mióta abbahagytam mindenféle edzést, azóta veszem észre ugyanezt, hogy egyrészt ügyetlen és sok esetben b*zis kézmozdulataim vannak.
2018. aug. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!