Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináltok, hogy ne legyene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, hogy ne legyenek lágy nagyon nőies mozdulataitok melegként?

Figyelt kérdés
Magamon kezdem észrevenni és idegesít, mert nem akarok b-zis lenni, mégis lágy mozdulataim vannak. Mit tehetnék? Van szerintetek erre vmi gyakorlás vagy akármi?
2018. aug. 16. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Veresd össze magad és gipszben nem lesznek lágy mozdulataid.
2018. aug. 16. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

Légy férfi! :)

Szerintem a legfontosabb, hogy attól mert meleg vagy ne kezeld magad nőként, még akkor sem ha passzív vagy, kivéve ha nem direkt szeretnél nőies lenni.

Járj edzeni, ha valakivel kezet fogsz szoríts rá kicsit, ne olyan lágyan és akkor egy idő után ez válik természetessé.

Ettől még az ágyban lehetsz bármilyen.

2018. aug. 16. 10:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vok passzív és nem mondtam, hogy nem szorítok kezet, stb. Egyszerűen mondjuk mikor beszélek akkor lágyan gesztikulálok néha. Mondjuk eleve tök vékony vagyok.
2018. aug. 16. 10:26
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Pedig tök cuki lehetsz <3
2018. aug. 16. 10:34
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Mivel könnyebb "vok"-ot írni vagyok helyett? :D

A gesztikuláció szerintem nem igazán utal lágyságra.

A barátomat amikor megismertem, (ő passzív) eléggé lányosan használta a poharat, evőeszközöket egyszer szóltam, egyet nevettünk rajta és később odafigyelt, majd megszokta.

Legyen benned tartás, de nem is kell mereven hadonászni..

2018. aug. 16. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

Én nem vagyok meleg, se akármi, ahogy mostanában a bu-zik hívatják egymást és magukat.

(szerintem nem a szó a bántó, hanem az alkalmazások módjai. Bár annak se kéne, de ebbe nem most érdemes belemenni)

De néha nekem is vannak nőiesebb, néha egész erősen férfias, néha pedig menő mozdulataim. Az embernek mindig vannak ebből, csak az a kérdés melyiket veszi észre.

Ahogy azt elfogadtad, hogy a golyóid máséval fognak összekocogni minden szexnél, úgy elfogadhatnád magad úgy, ahogy vagy.

2018. aug. 16. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
Most akkor az ilyen dolgok akkor mégiscsak maguktól jönnek? (Bizonyos gesztusok, bizonyos beszéd stb)
2018. aug. 16. 10:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Vok vmi stb. Soroljam a rövidítéseket? Nem értem miért köt bele bárki is. Szokd meg. Lehet más generáció vagyok, de nálunk ez normális.

Ezt a kérdést nem értem, hogy most akkor mégiscsak... Én szerintem azért jön mert többnyire olyan a társaságom, ahol senki senkit nem piszkálna ilyenért. Értelmiség, normális barátaim vannak és nem mondtam, hogy teátrálisan lányos lennék. Lehet csak én érzem így, mert eleve vékony vagyok és emiatt eleve nem olyan minden mozdulatom mint egy erősebb csontú, fiúsabb srácnak. Szerintem amúgy amire sokan gondolnak itt az többnyire felvett szokás. Amiről le lehet szokni. Ahogy szerintem ezekről a minimális lágy és emiatt nőies mozdulatokról is. Ezért kérdezem, hogy miként vagy hogy lehet ezen változtatni. :) Szóval nem látom a mondat értelmét, mert nem mondott senki A-t vagy B-t a dologról.

2018. aug. 16. 11:47
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Kezdj el gyúrni. De ne otthon, hanem edzőteremben egy hozzáértő kondis haverral vagy edzővel.

Korábban nekem is volt 1-2 feminimebb mozdulatom, de mióta izmos vagyok, azóta ezek megszűntek. Nekem az edzés életem egyik legjobb döntése volt. Sokat dob az önbizalmadon, erősíti a kitartásod, férfiasabb leszel, és nem utolsó sorban milliószor kapósabb leszel tàrskeresőn. Az edzés mindenkinek jól áll és mindenkin meglátszik. Engem látva több hetero haverom is elkezdett kondiba járni.

Időnként mindig bepróbálkozik egy-egy csaj is nálam, szóval tényleg segített.

Még egy tipp: ha a járásod is feminim, akkor ne hordj oldaltáskákat, mert az kiemeli a tipikus meleg mozgást. Maradj a rendes hátizsáknál vagy kondis edzőtáska, és akkor kevésbé feltűnő.

2018. aug. 16. 12:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A nem látod a mondat értelmét irás az én válaszomra vonatkozik? Én vagyok a "mégiscsak"os. Itt valóban nem hangzott el olyan, amire irhattam volna a mégiscsak szöveget. De azt mondják , hogy a melegek nem ilyenek ám, csak 1-2 dísz....pinty. Szóval mégiscsak igaz a sztereotípia vice-versa a gesztusokkal és homoszexualitással kapcsolatban (?).

Na erre értettem h mégiscsak

2018. aug. 16. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!