Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tettétek túl magatok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TwinSoulSs kérdése:

Hogy tettétek túl magatok egy szakításon? Tényleg én voltam a gonosz?

Figyelt kérdés
Sajnos szakított velem a párom. Négy napja történt reggel és még most is ki vagyok, nem tudok semmit enni és semmi se jó. Egyszerűen a mellkasom nehéz, folyamatosan magától megindul a könnyem és sehol nem jó. Mindenki mondja, hogy az idő majd segít de nem biztos, hiszen ő volt akit igazán szerettem! Onnan tudom, hogy volt kisebb kapcsolataim de nem viselt meg ennyire mint ez. Mit tehetnék sajnos nem tudom magamt lefoglalni nagyon fáj a hiánya. Történet: 1,5 éve vagy is több voltunk együtt. Voltak összekapások, mint minden normális párkapcsolatban. Sajnos ő az a típus volt, aki a problémát a szőnyeg alá akarta söpörni és ezzel minden megvan oldva! Én az ellenkezője voltam. Szerettem megbeszélni, hogy később ebből ne legyen nagy probléma! Sajnos sokszor nem ment, mert ő mindig azt hangoztatta, "hogy túl vagy tárgyalva" ezzel lezártnak tekintve a problémát. Nekem nagyon nem ment, hogy így lezártnak tekintsem! Ebből kisebb veszekedések alakultak. Hozzá kell tennem, nagyon nem vagyok egy egyszerű eset, sokszor hisztiztem és besértődtem olyanokon, amiken nem kelett volna, viszont bennem volt annyi, hogy bocsánatot kérjek és belássam a hibáimat. Később erősebben elkezdtem ezen dolgozni, mert igazat láttam benne, hogy sokszor nem kellene hisztizni. Ezt eléggé le redukáltam és csak akkor jött elő ha tényleg megbántva éreztem magamat! Szóltam is neki, hogy rossul esett a dolog erre a válasza: " neked minden rosszul esik" ami nem volt igaz! Soha nem akart bocsánatot kérni, ha igen és megtette akkor is csak ennyit kaptam, hogy " Bocs" amitől persze nem éreztem hogy komolyan gondolta. Sajnos egyik reggel kicsit összekaptunk. Volt egy kis párbeszéd és a buszon elzárkozott a beszélgetéstől. Mondtam neki hogy ne haragudjunk egymásra inkább beszélgessünk egy kicsit valami jó dologról. Ő mondta, hogy nem szeretne inkább zenét hallgat. Persze éreztem, hogy nem stimmel minden és még mérges. Probáltam újra megkérni, hogy beszélgessen velem, hogy ne haraggal váljunk el munka előtt. Nem sikerült mert a füllhalgatót kivette a füléből de sértődve nekem vágta és hogy tartsam meg, mert neki nem kell! Erre én is ideges lettem, hisz nem egy nagy dolgot kértem tőle. A buszról leszálva láttam hogy mérges és elvátunk. Rá egy 10-15 percre felhívtam, hogy beszéljük meg nem szeretnék bajt és hogy nagyon szeretem. Azt mondta hagyjam békén. Mondom ez nem jó ha nincs megbeszélve a dolog az csak problémát szűl. Azt mondta nem akarja velem megbeszélni és hogy már nem is akar semmit. Kérdeztem ez most egy szakítás akar lenni? Azt mondta, hogy nem tudja és hogy hagyjam gondolkodni délutánig. Mondtam, hogy az nem lehetséges ez nem egy kis dolog, hanem egy szakítás- Mivel nagyon szerettem és még mindig szeretem mondtam neki hogy bocsásson meg és, hogy legyen még egy utolsó esély, hogy ki tudjam javítani ezt a hibát. Éreztem a telefonba, hogy nem fog menni és végül szakított. Mondta nekem, hogy maradni akar még 4 napot és utána elköltözik, mondtam, hogy az nem lehet, hiszen egy ágyabn egy idegennel nem fogok aludni. Sajnos ismerem mennyire makacs, és hogy hiába próbáltam meg volna meg győzni nem sikerült vola. Erre összepakolt és elment. Azóta, ahogy írtam nem tudok mit tenni nagyon szeretem.

2018. aug. 4. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki elege lett belőled. Nekem is van/volt hisztis barátnőm, és ez az amit a férfiak nagyon nehezen tolerálnak, mert olyan mint egy rosszabb fejfájás. Nincs szükség rá, és rohadt kellemetlen és nagyon könnyű megunni...

Gondolom még, vagy egyáltalán nem érezte, hogy veled szeretne maradni hosszabb ideig, és ezt segítetted neki még rövidebbre húzni. Megkönnyítetted neki a döntést tulajdonképpen.

Hogy mit tudsz csinálni? Ahogy már más is mondta neked, az idő megoldja, addig meg foglald le magad olyan dolgokkal amiket szeretsz csinálni. Nem tudok jobb tanácsot adni...

2018. aug. 4. 10:23
 2/11 A kérdező kommentje:

A hisztit ne úgy képzeld el, hogy ezt miért ide raktad, hogy oda raktad, hogy csak egyszerűen neki állok. Akkor egy példa.

Facebook-on vissza be jelölte az exét.

Nem is lett volna baj, csak titokban tartotta ezután sem hisztiztem vagy bármi. Mondtam neki, hogy ha akarod rendben nem probléma. De titkolózott!

KB ennyiben nyilvánul meg nálam a hiszti!

2018. aug. 4. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A leírásodból látszik, hogy hosszú ideje kommunikációs problémák álltak fent kettőtök között, tudom hogy most nagyon rossz a szakítás, viszont később tényleg jobban jársz majd ha olyan fiút találsz akivel jobban egy hullámhosszon vagytok mert ezek a kommunikációs stílus eltérések a kettőtök között elég nagyok és mindig konfliktusokhoz vezetnének, ha együtt maradnátok.

A szakítás fájdalma ellen nincs sokmindent tenni, csak el lehet viselni. Ahogy új élményeket szerzel és ez lassan a háttérbe kerül, egyre kevésbé fog zavarni. Most azért fáj nagyon mert még friss az élmény. Aludj sokat, nézz jó filmeket, próbálj a barátaiddal lenni akik talán el tudják vonni a figyelmedet és felvidítanak. Ilyenkor mást nem lehet tenni.

2018. aug. 4. 10:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Szeretném még le írni, mert félre érthető.

A hiszti nem mindennapos volt és nem tartott sokáig.

Nagyon sok közös érdeklődésünk volt. Játék, Film, Igazából nagyon jó volt. azt mondta még nekem, hogy az utolsó pár hétben érezte, hogy neki elmúlt a szerelme.

2018. aug. 4. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

#1 voltam.

Ebben az esetben lehet, hogy a hiszti sok esetben jogos volt, valószínűleg nem akart valamit bevallani, pl hogy még az ex-ét szereti. Nem írtad mennyi idősek vagytok, de szerintem a srác még csajozni szeretne, mivel fiatal. Egyszerűen szakított veled, mert a kapcsolat már nem adta meg neki azt amit keres.

2018. aug. 4. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5. A csajozás érdekes lenne, mert ez egy meleg kérdés volt.
2018. aug. 4. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6: Sorry, nem vettem észre.
2018. aug. 4. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Első kérdésedre a válaszom az,hogy hihetetlen de az idő mindent megold.Tarts ki, 1 perc.. 1 óra..1nap..1hét..1hónap..1 év és egyre jobban begyógyul

Volt már tapadztalatom olyan sráccal aki szintén mindent szőnyeg alá söpört, én ezt ki nem állhatom. Általában mindkétfél a hibás.

2018. aug. 4. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

NEm érdekled és a hiszti csak rátett. Ha érdekelted volna akkor belement volna dolgokba de a teljes elzárkózás árulkodó. Amikor az ember nem szerelmes akkor a szerelmes nő nyaggatása elég kényelmetlen tud lenni. Akkor is ha igaza van.

Hogy mit tudnál tenni?.... Kb semmit. Ez a gyász időszaka.

Amúgy nem ő volt az igazi. Vagy ha ő is az volt akkor ő csak egy volt a sok igazi közül. Mert ha nem így lenne és csak egy igazija lenne mindenkinek és te pont kifogtad akkor inkább lottózzál ekkora szerencsével!

Mellesleg mint az ábra mutatja nem is voltatok egymáshoz valók.

Végig kell gondolnod hogy mi történt, mit hibáztál. De ne bűntudatból hanem reális objektív szemszögből, mintha másvalakit néznél.

Sokat segít a feldolgozáson ha érzed hogy a volt párod kicsit is törődik veled, kicsit is sajnál stb. Ha szóba áll veled akkor kérdezd meg hogy mit utált benned a legjobban. Kérdezd ki. Ez segíthet. De ne várj sokat! Ha megint rákezded, le fog rázni.

Gondolom azért jelölte be az exét mert úgy gondolta h ő jobban kellett neki mint te. Ebben semmi nincs nem feleltél meg neki. Mindenki másra vágyik. Ez ilyen dolog. Ha épp rád vágyik mákod van de sokszor ez nem ilyen egyszerű..

35F

2018. aug. 5. 05:37
 10/11 A kérdező kommentje:

A " szerelmes női hiszti" nehéz mivel ez egy meleg poszt. :) Viszont ez az elzárkózás a csak a vége felé volt nagyon erős . Mert akkor voltak a kisebb veszekedések . Az elején kb 1 évig minden rendben volt majdnem tökéletes nagyon passzoltunk és utána kezdett nehezebben viselkedni. Azért el mondom hogy az a nagy hiszti amit el kèpzeltek nem volt sűrűn ! Hozzá rakom ,hogy ő minden felelősség elől menekült ! Ő sosem volt hibás , sosem érezte annak magát . Az is hogy a pénz ügyi dolgoktól elzárkózott jelszóval majd én megoldom neki? Rám hárított a kapcsolatban minden nehèzsèget.

Ha leültem vele hogy megbeszèljem mire kell kiadni mikor vagy hogy a bakjával kell beszélni mert megjött a kártya stb. Sosem tudott. Mindig rám hárította :) ... Igazából ő elment dolgozni haza jött és annyi . De mikor rá mutatott a hisztimre én ahogy is írtam. akkor abba hagytam teljesen és nem is csinaltam. El hagytam .

De ő is tudott ám . Mikor egy közös ismerősünknèl voltunk ès valamiről beszéltünk ahol kétszer azt mondták hogy jogos volt és nekem van igazam. Azzal jött hogy mindenki támadja őt és hogy senki nem érti meg ! Hazugság ! Többször is ha ilyen volt mindig én gondoltam bele magamat a helyzetébe és elmondtam hogy igaza van. De ő mindig azzal takarozzott hogy a családjától ezt tanulta hogy a problémát és a veszekedést vagy a nehèzsèget söpörjuk a szőnyeg alá. De istenem nem vele élt el hiszem hogy nehéz de ez nem megoldás .

De ez hosszú az egész történet akkor nyerne èrtelmet ha mindent le írnék ami sok lenne.

A hisztimet azért írtam bele mert nem voltam tökéletes de sok mindent megtettem érte nem is keveset. Az hogy arra gondoltok minden nap nyagggattam valamivel nem igaz .

2018. aug. 5. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!