Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek jól tettem hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem hogy elhagytam a vőlegényemet azért mert a bátyám melegségén szórakozott?

Figyelt kérdés
A bátyám meleg, ezt régóta tudom, mindig mellette voltam, van egy rendes párja. Mára a szüleim is megbékéltek vele. Sohasem jártam olyan férfiakkal akik a melegekre rosszat mondtak, meg annyira utálom akik emiatt bántanak valakit. Ezt a vőlegényem is tudta. Egy baráti társaságnál volt és én késve érkeztem és végig hallgattam amiket mondott a bátyámról. Csak annyit mondtam rá hogy szép ember vagy és eljöttem. Teljesen kiábrándultam belőle és undorítónak tartom, hogy ilyeneket mondott a testvéremről. Megbocsátani nem fogok neki, de még az anyja, apja is hívogat hogy eltúlzom a témát. De semmit nem szeretnék tőle és amikor hallottam amit mondd hogy egy mocskos, fart... b... úgy kiábrándultam egy perc alatt belőle, mert ő sohasem az volt akinek mutatta magát. És mindig belegondolok hogy a testvérem ilyen homofób szemetek miatt volt depressziós.
2018. aug. 2. 16:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%
Jól tetted, de magadnak is jót tettél, mert tuti, hogy veled sem volt őszinte, csak egy voltál neki a sok közül.
2018. aug. 2. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól tetted! Egy gerinctelen féreg az ilyen.. még szerencse, hogy időben kiderült. :)
2018. aug. 3. 02:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted!
2018. aug. 3. 21:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezzel vitatkoznék, hogy egy voltam neki a sok közül. Ő sokat tett értem, kereste a társaságom, más nője nem volt mellettem. Azóta egyszer láttam amikor összepakolta a ruháját, és azt mondta nem tehet róla, hogy utálja a melegeket. Mondtam neki, hogy érdekes már melegek lettek mert a tesómat olyan könnyen le....ztad. Még volt képe azt mondani, hogy miattam barátkozott vele, minden utálata ellenére. Na mindegy közöltem vele, hogy örülök hogy meghallottam, legalább életében egyszer őszintén beszélt a családomról. De én meg őt utálom, és ha tudtam volna hogy egy korlátolt, homofób barom, akkor egy percet nem jártam volna vele, és a tesóm nyomába sem ér, mert ő egy tanult, intelligens ember, aki nem tehet arról, hogy meleg, nem b... Érdekes mert egyáltalán nem érzem magam rosszul sőt megkönnyebbültem, hogy többet nem kell vele találkoznom. Ő viszont rosszul néz ki, kicsit megment de magának köszönheti.
2018. aug. 4. 10:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól döntöttél. Nem is csak azért mert a bátyádról így beszélt, hanem h ha ilyen ezzel a dologgal kapcsolatban, akkor más dologban is korlátolt lehet. pl. lehet elvárná, h kiszolgáld őt, mert h az a nő dolga, vagy vagy rosszul bánna a gyereketekkel, csak mert nem viselkedik teljesen úgy mint egy fiú/lány.... szóval aki ennyire nem megértő, attól nem érdemes sokat várni.
2018. aug. 5. 11:13
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

"azt mondta nem tehet róla, hogy utálja a melegeket"

Erről valóban nem tehet.

Az ember csak a viselkedéséről tehet.

Az meg, hogy valaki egy társaságban a barátnője távollétében annak testvérét ócsárolja - na az minősíthetetlen viselkedés!

Nem amiatt haragszol rá mert útálja a melegeket, hanem a minősíthetetlen tuskósága miatt haragszol rá.

JOGGAL!

2018. aug. 6. 11:00
 17/18 anonim válasza:
100%

Teljesen jogos, amit tettél!!! Sőt büszke lehetsz magadra, hogy ilyen erős és karakán vagy, és így kiállsz a családod mellett! Szerintem ez nagyon jó döntés volt! Nem reagálod túl, egyáltalán. Ez egy hülye bunkó...

Az, hogy a szülei hívogatnak... :D No comment

2018. aug. 6. 20:19
 18/18 A kérdező kommentje:

16. Már hogyne tehetne róla? Én meg a korlátolt idiótákat utálom, és sohasem járnék ilyen emberrel.

Egyébként azóta a bátyámat is hívta, hogy bocsánatot kérjen tőle, ez egyre szánalmasabb.

2018. aug. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!