Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem hogy elhagytam a vőlegényemet azért mert a bátyám melegségén szórakozott?
Figyelt kérdés
A bátyám meleg, ezt régóta tudom, mindig mellette voltam, van egy rendes párja. Mára a szüleim is megbékéltek vele. Sohasem jártam olyan férfiakkal akik a melegekre rosszat mondtak, meg annyira utálom akik emiatt bántanak valakit. Ezt a vőlegényem is tudta. Egy baráti társaságnál volt és én késve érkeztem és végig hallgattam amiket mondott a bátyámról. Csak annyit mondtam rá hogy szép ember vagy és eljöttem. Teljesen kiábrándultam belőle és undorítónak tartom, hogy ilyeneket mondott a testvéremről. Megbocsátani nem fogok neki, de még az anyja, apja is hívogat hogy eltúlzom a témát. De semmit nem szeretnék tőle és amikor hallottam amit mondd hogy egy mocskos, fart... b... úgy kiábrándultam egy perc alatt belőle, mert ő sohasem az volt akinek mutatta magát. És mindig belegondolok hogy a testvérem ilyen homofób szemetek miatt volt depressziós.2018. aug. 2. 16:29
2/18 anonim válasza:
Jól. Itt most főképp nem is azzal van baj hogy elítéli a melegeket, hanem azzal hogy a Te hozzátartozódról mondd ilyeneket és hogy a hátatok mögött, másoknak.
Ezt egyszerű gerinctelenségnek hívják.
3/18 A kérdező kommentje:
De egyébként az sem tetszene ha a melegekről beszélne így, de hogy a bátyámról ilyet mond. Szemébe meg hogy jó pofizott.
2018. aug. 2. 16:42
4/18 anonim válasza:
Teljesen igazad van!
A testvéred mellett kell állnod, bármi is történjen
Aki a hátad mögött képes a te véredről így beszélni, az nem érdemel meg téged.
5/18 anonim válasza:
Jól tetted hát.
Én se jönnék össze egy homofób kcsöggel, mert én meg biszex vagyok és nagyon a szivemen viselem a dolgot.
Ne gyere össze vele újra mert a bátyádat árulod el vele...
6/18 anonim válasza:
A szülei ha hívogatnak, mondd nekik, hogy zaklatás, és a fiúkkal együtt felejtsenek el.
7/18 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs kibékülni vele, ez fel sem merült bennem.
2018. aug. 2. 17:05
9/18 anonim válasza:
+1
Jól tetted. Szerencsére még időben kiderült milyen ember is ő. Gondolj bele ha ez esetleg akkor derült volna ki ha össze vagytok házasodva vagy van már gyereketek...
10/18 anonim válasza:
Ez egy gonosz görény, jobb is hogy otthagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!