Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit jelent? Csak szórakozott? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy kollegám akivel 1 éve kerülgetjük egymást, de nem akartam semmit tőle, mert kolléga, így barátok maradtunk. Egy buliban aztán teljesen rám mászott, nagyon felizgatott, de ellenállátam végül. Két héttel később egy másik buliban viszont mégis csókoloztunk, majd le feküdtünk. Nagyon jó volt, másnap józanon kérdezte is hogy folytatjuk-e majd. Nekem amúgy jó lenne barátság extrákkal is, lazán. Hazamentem, de nem irt, nem keresett. A munkában aztán meghívtam egy kávéra, úgy nézett hogy majd felfalt a szemével, beszélgettünk, nevetgéltünk. Azt mondta holnap visszahív kávéra. Hát erre nem került sor, csak véletlenül futottunk össze és akkor hívott meg. Beszélgettünk és megint ott volt az a nézés... mondtam neki hogy délután egyedül leszek az irodában ha gondolja... Azt gondoltam, hogy biztos nem fog jönni, de mégis jött! Itt elszúrtam mert adnom kellett volna neki egy csókot, pedig egész nap arra gondoltam. Kérdeztem hogy mikor ér rá, de nem nagyon sikerült beszélnünk, mintha zavarban lett volna (folyamatosan mosolygott és el-elkapta a tekintetét), de azt mondta hogy csak azért ilyen, nehogy meghallják a kollégák (páran sejtik hogy izzik köztünk a levegő). Aztán hívták munka miatt meg be is jöttek az irodába, így elment... Én meg nem tudom mit gondoljak... Mit csináljak? Nagyon kancás vagyok már, de kezd ez kiborítani... Meggondolta magát?2018. márc. 1. 15:48
3/4 anonim válasza:
Van felesege vagy parja , nem csak teged tart tuzben ribike ott tobb no is van ...
Naivkam!
4/4 anonim válasza:
Igen, szórakozott veled.
Szállj magadba.
Legközekebb olyan kollégával állj össte, aki komolyan érdeklődik irántad, amit pl kimutat azzal is, hogy keres téged.
Pár alkalommal még jó leszel neki szexre, amíg új. Felesége van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!