Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kellek neki vagy csak szórakoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellek neki vagy csak szórakozott?

Figyelt kérdés

Sziasztok!van egy fiú osztálytársam akivel egy osztályba járunk már 4 éve. 1éve elkezdett rám hajtani úgy hogy van barátnője kb fél éve. Pár hete volt egy buli ahol egymásba gabalyodtunk ezt persze a barátnője megtudta. Egy darabig külön voltak de a csaj megbocsájtott neki. A srác azóta rám sem néz nem is köszön semmi. Szerintetek a barátnője miatt vagy csak lazán leszar? Nem akarom őket szétszedni,csak úgy érzem tartozna némi magyarázattal.

19L

2018. jan. 17. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A barátnőjét választotta, ezért szarik a fejedre. Amúgy mindketten megbuktatok az erkölcsi vizsgán.
2018. jan. 17. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Az nyilvánvaló, hogy nem kellesz neki. Úgy tűnik, elég volt neki, hogy egyszer összegabalyodhatott veled.
2018. jan. 17. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
A buli előtti nap elszólta magát egyik óran , kár hogy akkor nem velem jött össze. Másnap a buliba már eléggé ellazultunk és történt ami történt azóta meg semmi. Bár én se merek még ránézni se,szégyellem magam
2018. jan. 17. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kellettél volna neki, de miuán majdnem elvesztette a barátnőjét, aki ezek szerint fontosabb neki,mint te, már mer kockáztatni..én is voltam hasonló szituban, ettől még csinálhatta tök más miatt is..
2018. jan. 17. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi miatt?
2018. jan. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!