Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szexre kellek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom majdnem 7 évig. Kb 9 hónapja szakítottunk,azota ő is és én is túl vagyunk egy rövidebb kapcsolaton. Az utóbbi pár hétben találkozgatunk,igen van szex is de ennyi. Én már próbáltam célozgatni mi lenne ha megint megpróbálnánk de ő nem igazán hajlik rá. Néha csak akkor keres mikor hiánya van néha pedig csak úgy(akkor nincs szex,de ölelget,puszilgat stb). Nem tudom eldönteni valójában mit is akar meg egyáltalán érdemese ezt a "kapcsolatot" fent tartani?! Nektek mi a véleményetek?

A válaszokat előre is köszönöm.

31 L

#szexre kellek neki
2017. dec. 27. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak szexre. Jól össze vagytok szokva és jobb az exszel dugni mint magának kivernie.
2017. dec. 27. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést azthiszem meg is válaszoltad. Nemértem mi olyan bonyolult.
2017. dec. 27. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
30 évsen lehetne annyi eszed, hogy nem vagy ennyire naív. Addig van veled amíg éppen nincs neki más.
2017. dec. 27. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel szabadlábon...
2017. dec. 27. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Ja, mig nincs jobb.

31 lany? Lassan kozepkoru vagy.

2017. dec. 27. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
ja, hát az előző nő nem jött be a prosti meg drágate meg még reménykedsz is...
2017. dec. 27. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
De rühellem az ilyen s veled se nélküled típusú ostoba p*csákat.
2017. dec. 27. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat mar bocsi de nem 31 L vagy hanem 31 N -nek illene elvileg nevezned magad és pont a te korodban mar nem szabadna magadat hagyni ennyire butusnak nezni. Egyenesen ő tőle kellene megkerdezned mit akar nem pedig tőlünk elvileg 7 éve volt a "barátod" és huzta az idődet. Lassan már a felesege kellett volna hogy legyél, és nem itt kellene tartonotok hogy meg szexelgetni jartok össze és jujj nem tudom mi van köztünk... Szerintem mar a korban vagy es hagyd őt a fenebe mert nem lehet vele ezek szerint a jövődet tervezni, neked pedig mar ezt kellene nezned...
2017. dec. 27. 23:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. dec. 28. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!