Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most csak szexre kellek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak szexre kellek, vagy meg is akar ismerni?

Figyelt kérdés
Van egy regrol ismert ismerosom, akivel anno egyutt toltottem egy csodalatos ejszakat, de nem lett belole tobb, mert o megismerkedett massal es nem engem valasztott. Azota evek teltek el, volt egy hosszabb tavu kapcsolatom, tobbszor megkeresett (amire en a sok udvarlo fiu miatt egyaltalan nem is emlekszem), es most is ez tortent. En mar nyar ota egyedulallo vagyok, a fiu viszont meg csak ket honapja. A beszelgetes kezdeten meg tenyleg azt ereztem, hogy meg akar ismerni, most viszont nagyon szexualis toltetu lett a beszelgetes, ami reszben az en hibam is, mert ebve az iranyba tereltem. Most nagyon vagyik ram, elmondja, hogy mennyire gyonyoru vagyok, aztan elmondja, hogy mennyire szeretne lefekudni velem, es hogy semmi masra nem tud azota gondolni, csak erre. En amugy meg nem tudom mit akarok, de nem akarom kizarni az ismerkedest sem, aztan onnan alakul vagy nem. Szerintetek annak tudataban, hogy kb 2 honapja szakitott egy nem mukodo kapcsolatbol, es hogy nagyon szexcentrikus velem lehet arra kovetkeztetni, hogy ismerkedni velem egyaltalan nem szeretne, csak szexualusan vonzodik hozzam?
2016. dec. 26. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
simán ,ezt senki nem csinálná másképp.
2016. dec. 26. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
A mai világban nem tök mindegy hogy mit csinálsz? Nő vagy, te is vágysz a szexualitásra, jó gondolom a részedről te nem csak ennyit akarnál. Ha vonzódsz hozzá, akkor szerintem mindegy, hogy mi van... egy éjszakás kalandokból is van, hogy ki alakul komoly párkapcsolat. Igaz csak ritkán, 100-ból 5 mondjuk. De ha nem is lesz több, akkor is megint lesz pár jó pillanatod.
2016. dec. 26. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Úgysem hagy majd nyugodni, és úgyis meghülyít, és úgyis le fogsz feküdni vele.
2016. dec. 26. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszaitokat. Csak azert erdekel, mert most nagyon jol erzem magam igy a boromben, es nem szeretnek egy megalazo helyzetet teremteni, es a testem szamomra most nagyon ertekes, es szexre olyat is megkaphatok, akivel en is csak szexelni akarok. Az mas kerdes, hogy eddig erzelmi okokbol nem tettem meg, de nagyon vagyom ra, viszont arra nem, hogy utana barki kozolje, hogy ennyi volt.

3-as: nem tudnek olyannal lefekudni es jol erezni magam, aki az ismerkedesnek meg a lehetoseget is kizarja. Es most hogy ez egyaltalan felmerult bennem, most erzem azt, hogy el kene tunnom.

Amugy mindketten 26 evesek vagyunk. Ha valakinek van meg velemenye, nagyon szivesen varom.

2016. dec. 26. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Menjetek el iszogatni picit, aztán úgyis lefekszetek :D

Utána pedig alakul a kapcsolat, ahogyan szeretnéd :)

2016. dec. 26. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Hidd el csak szexre kellesz neki és mint írtad ez a te hibád IS. Én olyan férfival nem kezdenék aki más not választ az elején helyettem...mert akkor mégsem én kellek neki ha más jobb volt....
2016. dec. 27. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!