Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti nem undorodtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti nem undorodtok attól, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Mert én igen. Szeretnék heteró lenni, de nem megy. Már minden szép nővel jártam akik aranyosak is, de a szex nem ment. Kitaláltam okokat hogy ne mondjak előttük csődöt így a konkrét szexig nem jutottunk el. Mostanában volt kapcsolatom egy sráccal de utálom magam érte, szakítottam is vele. Különben is a férfiak között sohasem lehet olyan szerelem, mint egy lány-fiú között ez is bánt. Hogy én azt a nagy szerelmet nem élem át amit a normális férfiak. Meg az emberek utálják a melegeket. Hogyan lehetnék heteró mert én hiába vagyok meleg, én a nőket szeretném szeretni, nem a férfiakat?
2018. aug. 1. 18:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Csaz azért mert a társadalom nem fogadja el, meg azt nevelték belénk gyerekkorunktól kezdve hogy csak fiú-lány között lehet szerelem... sajnos ez a program fut a legtöbb ember tudatalattijában, ezért utasítja el a fiú-fiú, lány-lány kapcsolatokat mert az természetellenes

Ha fiú-lány ugy szexel, hogy abból nem lesz gyerek, az nem természetellenes? Hiszen nem születik utód, akkor nem tökmindegy hogy fiú-fiúval vagy lány-lányal szexel?!

Sajnos ezt a társadalom erőltette ránk hogy csak a fiú-lány pár van elfogadva

Mivel mind csillagok anyagaiból vagyunk, meg az univerzumban minden egyesül mindennel, olyan nincs hogy fiú-fiúval nem szexelhet

2018. aug. 3. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem, sőt, nekem teljesen természetes, sose akartam volna heteró lenni.
2018. aug. 3. 20:11
 13/17 Jani Belucci ***** válasza:
95%

"Különben is a férfiak között sohasem lehet olyan szerelem, mint egy lány-fiú között"

Ez a világ legnagyobb marhasága!!! Hidd el nekem, két férfi között is lehetséges ugyanolyan mély és mindent elsöprő a szerelem! Voltam már nagyon szerelmes fiúba, tudom miről beszélek, és szerintem itt mások is mesélhetnének neked nagy szerelmekről.

Ne küzdj magad ellen! Ne félj önmagad lenni! Te is tudod, jól hogy ez az undor nem belülről fakad, hanem a környezeted elvárásaiból. Úgy érzed, ha megéled a homoszexualitásod, akkor vesztettél vagy gyenge vagy. De valójában pont akkor vagy erős, ha le tudod magadról rázni a társadalom béklyóit. Hidd el, sokkal de sokkal boldogabb ember leszel, ha nem kell magadat marcangolnod éjjel-nappal. Ha ez nem megy egyedül, akkor szerintem nyugodtan fordulj más melegek felé, beszélj velük, kérj tanácsokat. Nem kell így leélned az életed!

Az írásod alapján egyértelmű, hogy nem vagy így boldog. Változtass!

2018. aug. 4. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerű ha az összes haverodnak van csaja neked meg nem is lehet

Én már 13 évesen tudtam magamról (azóta se voltam senkivel és nem is leszek) szóval már ugy indultam neki hogy jobb is ha nem haverkodok senkivel, előbb-utóbb úgyis mennek csajozni, én meg nem fogok magyarázkodni senkinek hogy miért nincs csajom sose

Szóval ez az ára... ha a sors kib.szott velem, nincs mit tenni

Kemény élet ez... de nincs mit tenni

2018. aug. 5. 17:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Randiztam a csajjal, kétszer de rám jött a második randinál egy menekülési kényszer olyan volt mint egy pánikroham. Közben rájöttem, hogy én a barátomat szeretem, és újra lefeküdtem vele. Érdekes mert szex közben nincs bűntudatom csak utána. Utána megint rosszul voltam mert belegondoltam abba, hogy mit művelek. De hiába csókolóztam a csajjal nem éreztem semmit.
2018. aug. 5. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Meglehetősen nagy spektruma van azoknak a dolgoknak, amiken változtatnék magamon, de a melegség ebbe nem tartozik bele. :)
2018. aug. 16. 00:30
 17/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem, sőt, nekem teljesen természetes, legalábbis a szex, azért az utcán kézenfogva sétálás, meg itthon meleg szórakozóhelyre (szexbáron kívül) járkálás még nem, akkor tény, hogy feszengek, meg akkor is, ha nagyon meleg kinézetű sráccal randizok. Bízom benne, kibékülsz magaddal ezen a téren, nekem is millió okom van frusztráltságra, például mert nagyon kicsi a méretem, vagy mert el vagyok hízva, nem fogok megbarátkozni ezzel soha, de egy normális partner mellett kevesebbet fog ezen kattogni az agyam. Hány éves vagy amúgy? 15-16 évesen még én is voltam szerelmes csajba, és álmodoztam arról, hogy családom lesz, közben meg totál meleg voltam, hozzá nem bírtam volna érni egy lányhoz, teljesen normális, mindenhol csak ezt látja az ember.
2018. aug. 17. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!