Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért undorodtok attól, ha egy másik fiú cigizik?
Sokan nem szeretik a cigi szagát. Egy dohányzó ember ruháján, haján, kezén, száján is lehet érezni egy jellegzetes szagot. Nekem személy szerint nincs vele gondom, de csak azért, mert apám erős dohányos volt és úgy nőttem fel, hogy folyamatosan éreztem rajta, de amúgy nem dohányzok és megértem azt akit ez zavar.
Semmi esetre se hiszem, hogy valakit is az bántana, hogy egy nehéz nap után lazít valaki. Ez pont olyan mint egy üveg sör vagy hogy a témánál maradjunk: egy jó szex.
Az meg nem tehet róla aki nem bírja a szagát.
Mert mondjuk irritál mind a szaga, mind a füstje.
Nem von le semmit az illető emberi értékéből, de ettől még nem kötelező, hogy tetsszen.
Kezdjük ott, hogy én meg azt nem értem, hogy egyáltalán a cigisek miért szeretik a cigit? Egyáltalán nem természetes ez a pöfékelés, amit csináltok. Arról nem is beszélve, hogy nem bírjátok ki a pöfékelést az utcán, de a buszmegállóban sem, állandóan fulladoznom kell a rám ömlő füsttömegtől. És ha én ennyire nem bírom, mit mondjon az, aki asztmarohamot kaphat ettől??
Az már csak mellékes, hogy az egész lakás, a ruházat is bűzlik tőle, a cigis pasik bőre hamarabb ráncosodik, a spermájuk rossz ízű, gyengék az ágyban, sárgák az ujjaik és büdös a szájuk.
#7 Hitler is erősen antidohányos volt, akkor ő is egy hisztis r**anc?:D Nem az volt a kérdés, hogy miért nem bírjuk a bagót? Akkor meg hadd írjam már le a kőkemény, szofisztikálatlan véleményemet ide anélkül, hogy hisztis p***ának minősítenél. Ezzel talán rávilágíthatok olyan dolgokra, amit a cigisek nem feltétlenül vesznek észre, hátha ezáltal is próbálnak leszokni a cigiről...
De akkor én meg csak egy dolgot mondanék neked, ha már így név-arc nélkül utálkozol: vigyen el téged a tüdőrák! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!