Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért undorodtok attól, ha egy másik fiú
cigizik?
Tedd le cigit egészségtelen és drága is. Én se szeretem a cigiszagot érezni a másikon
2017. dec. 19. 14:49
12/26 A kérdező kommentje:
#11: Kedves tőled, hogy aggódsz, de ezt nem olyan könnyű véghezvinni. Próbáltam leszokni párszor, de mindig visszaszoktam. Majd csak találok egy olyan fiút, akinek tetszik az, hogy cigiszagú vagyok, és elfogad így.
Mert aki dohányzik ANNAK NAGYON UNDORÍTÓ LESZ A TEJE. Olyan fura büdi undorító kásás lesz mint egy rossz dinnye. Ez tapasztalat. Egyébként szeretem, de az összes dohányos partneremé ilyen.
2017. dec. 20. 07:15
14/26 A kérdező kommentje:
Igen, a dohányzásnál a bőrön kívül a spermiumokba is beivódik a nikotinszag.
De most gondoljatok bele, aki láncdohányos, annak mindene olyan, a bőre, a ruhája, a haja stb, akkor már nem mindegy, hogy a spermája is olyan? :D
Én nem utálom.persze ha nem olyan erős dohányos hogy mindig ott lóg a cigi a szájába.a cigi egy élvezeti cikk amit lehet kulturáltan élvezni.ugyanugy mint a jo bort.persze káros és néha zavaró lehet a szag de vannak olyan dolgok amivel tompitani lehet a szagot.nem tartom azt igénytelennek ha valaki cigizik,de utána befújja magát és bekap egy rágót vagy cukorkát.sokkal inkább igénytelen ha valaki cigizik és nem tartja be az alapvető szájhigéniát.attol mert valaki cigizik nem kiábrándito számomra.ha van melette higénia.és azért arra is kiváncsi lennék hogy akik elutasitják totálisan,és arrol itélnek meg embereket hogy cigizik e vagy sem ,azok közül hányan használnak olyan parfümöt amiben benne van a dohány illata.mindenki más.....és ezt tiszteletbe kell tartani.
2017. dec. 20. 09:56
Én se szeretem a cigiseket. NEM utálom, de nem finom a szájuk pl. Sajna. A párjaim egyike se cigizett. Alkalmiban elviseltem, volt olyan szexhaverom, sőt az egyik állandó szexhaver is cigizik, de abba még belefér nekem.
2017. dec. 20. 14:36
17/26 A kérdező kommentje:
Elkeserítő ezen kommenteket olvasni, akkor valószínű újévi fogadalmam része lesz, hogy megpróbálok leszokni.
Azért,mert undorító,kiábrándító.
Aki dohányzik,annak totál életellenes a felfogása,önmagát mérgezi,tudatosan,ami dühítő.
Ilyen felfogású emberrel milyen jövőt lehetne építeni?
2017. dec. 21. 00:59
19/26 A kérdező kommentje:
Két választásom van, vagy magányra leszek ítéltetve, hiszen látom a cigizésemet nem fogadják jó szemmel, vagy leteszem.
Kaptam priviket is, nem tagadom, van aki arra buzdított tegyem le, más meg arra, hogy ne.
Szeretném ezt magam eldönteni, hogy miként cselekszem.
De valami elkezdődött, mert már kevesebbet gyújtottam rá tegnap. Ez biztos valami tudatalatti dolog lehet, az itteni kommentek alapján.
Kedves Kérdező ! Én 25 évig erősen dohányoztam.Majd meló váltás miatt problémás volt a cigi. Ezért leszoktam(nehéz volt , de lelehet ) és utána sokkal jobb ! Érzed a szagokat, nincs reggel a büdös szájszag, stb. És igazuk van az előttem szólóknak. BÜDÖS VAGY ! A szád, az ujjad, a ruhád, a kocsidról és a lakásról nem is beszélve ! Szóval ha maradsz dohányos, válassz szintén dohányzót ! De jobb lenne, ha leszoknál ! Én tudom.
2017. dec. 22. 11:05
Kapcsolódó kérdések: