Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek hány éves srácok jönnek be, és ti hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Nekem leginkább a 18 és 23 év közötti korosztály tetszik (én 22 éves vagyok).
Afölött még elmegy, már mint van aki fiatalabbnak néz ki amúgy is a koránál.
Viszont 30 fölött már egyáltalán nem tetszenek a meleg pasik, efölött már ritka hogy sokkal fiatalabbnak nézzen ki az illető.
Én el sem tudom képzelni, hogy mi lesz, ha megöregszem.
Szerintem ha egy meleg férfi eléri mondjuk a 35 vagy 40 éves kort, nagyon nehéz partnert találnia, hacsak nincs egy hosszabb párkapcsolata.
Ti hogy látjátok?
2018. júl. 28. 11:37
3/13 anonim válasza:
16-20 plussz mínusz egy-két év.
17/f
4/13 anonim válasza:
Ne izgulj. Én már túl vagyok a negyvenen és javarészt a huszonévesek keresnek, de 90%-ban fiatalabbak nálam.
5/13 anonim válasza:
20 éves vagyok, és a 20+ - ~30. A 20on aluli 'kortársaim' már nekem teljesen más generáció. Viszont az előző generációval teljes mértékben tudok viszonyulni.
6/13 anonim válasza:
Kapcsolat:25-45
Szex:25-55
23 vagyok.
7/13 anonim válasza:
16-22/23 közöttiek érdekelnek és én 18 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!