Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti végülis mire vágytok?
Egykoron azt hittem tudom, de mostmár elbizonytalanodtam.
Kiindulva abból, hogy egy meleg ismerősöm úgy volt lányokkal, hogy övé volt a női szerep.. tehát lényegében csak a behatolás érzése kellett neki. Ezzel mások is így vannak, és képesek szívesen együtt lenni nővel ha megmaradhatnak passzívnak?
Az aktív fél pedig aki elvileg férfira vágyik... az mondjuk mit szólna egy olyan férfihoz, akinek nincs férfi nemiszerve? (Nem transzira gondolok) illetve olyan nőhöz, akinek meg éppen az van? Maqyarán, mennyire a férfi "férfisége" számít, és mennyire a nemiszerve?
Tudom hogy furán hangzik a kérdés, de érdekel.:D
A melegek azért melegek mert a saját nemükhöz vonzódnak. Hogy és attól függ hogy a kukacos vagy a lyukacskát szereti,hogy aktív vagy passzív.
F/meleg:)
Én nem választanám szét aktív és passzív szerepre a kérdést... Ha az ember meleg, akkor férfira gerjed (annak minden alkatrészével), pont! Ennyire egyszerű! :D
25F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!