Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél is ugyanúgy hátrány, ha egy srác alacsony, mint a heteróknál?
A meleg világban tapasztalataim szerint ez egyáltalán nem hátrány. 168 centi vagyok és magas srácokat dugtam meg nem is eggyet :) Persze a melegek közt is van különbség van aki csak a nálánál magasabbat vagy alacsonyabbat szereti, de én nem éreztem soha azt hogy a magasságom miatt ne jött volna össze valami:)
Heteróknál ez más mert a nők nem túl fejlett agya úgy van programozva hogy csak a magas pasikat veszik észre, akkor is ha az ronda vagy hülye. Heteró haverom is hadonló alkat mit én még ki is van gyúrva és alig talál nőt.... Fejben azért nála sincs minden rendben de ez más tészta.
6-os vagyok. Szerintem a nők azért gerjednek a magas pasikra, mert úgy vannak programozva, hogy a férfi megvédi őket. A magasabb férfi statisztikailag erősebb, ezáltal a civilizáció előtt időkben jobban meg tudta a nőt védeni. És jobban el is tudta tartani.
Meleg viszonylatban ez kevéssé érvényesülhet, egyrészt: mindkét férfi az erősebbik nem képviselője, másrészt az alacsony mivolt a fiatalság feelingjét keltheti, ami a melegeknél különösen fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!