Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, nektek milyen srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, nektek milyen srácok jönnek be, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nyunyik jönnek be és 18 vagyok
2018. júl. 16. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos h vékonyabb és kicsit sportosabb legyen, ne legyen rövid hajú csak olyan romális hosszúságú. Nekem a legjobbak a szökék de más sem rossz. Ja és fontos h velem egykorú legyen, max 18 éves.

Am én bi vagyok és még csak most kezdem felfedezni ezekez :D

F

2018. júl. 16. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
25 év alattiak és csak a lényeg hogy ne legyen husi de kicsi se rajta. Illetve passzív legyen! F 27
2018. júl. 16. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy vmiért a 15-19 éves korosztály van rám állva :D Ami nem zavar mert bejönnek. Csak vhogy mindig ez a korosztály akinek tetszem. Talán mert nagyon vékony vagyok.
2018. júl. 16. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kor és testalkat mindegy, de szép arca legyen. 39/f.
2018. júl. 16. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
A szőke, kékszemű fiúk tetazenek. 30 F
2018. júl. 16. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Korosztályban olyan 16-28-at mondanék.

20/F

2018. júl. 17. 11:33
 8/9 DominikX ***** válasza:

19-35. Lehetőleg legyen magas(180+). Haj, szem

Igazából mind1. Bàr jobban örülnék egy dominánsabb aktivnak.

21/F/p

2018. júl. 17. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
5000 oldalt tudnék írni kritériumokkal, de azokkal semmire se megyek xD. Szeressen, értelmes legyen, igényes ,külsőre nem kell nagy szám de ne legye három szeme és nekem bejön. Amúgy Shawn Mendes típusú srácok nagyon, de sportos,vékony szőke/barna hajú,twink srácok előnyben. Ez még így is tág..(ezt mondom úgy hogy szarul nézek ki ) Persze volt már hogy cuki aranyos szemüveges srác akart ismerkedni velem de ha nincs bennem love meg nem értjük egymást ,meg állandóan félreért,és világ végén lakik akkor nem tudok mit tenni. Ezt nem tudom minek írtam ide de legyen értelmes, értsük meg egymást félmondatokból. 19/F
2018. júl. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!