Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetséges? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges? Többi lent.

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok, 32 éves. Soha nem gerjedtem lànyokra, egyszer sem állt fel rájuk. Van egy fiú, aki sajnos hetero, de én nagyon szeretem. Ő ezt nem tudja. Az ő húgával, és anyukájával voltam hétvégén bulizni. 4. sör után voltam, amikor a húga rá tette a kezem a popsijára. Élveztem. Onnantól végig simogattam, és kőkeményen álltam. Buli után vele is aludtam, csak az anyukája is jelen volt, de így is úgy aludtunk el, hogy átölelte meg, fogdostam a melleit, simogattam a combjait, meg ott is kicsit. És egész este be voltam indulva rá. Ez hogy lehet? Utoljára talán 12 évesen érdekeltek a lányok. Előfordulhat ennyi idő után, hogy végén biszex lesz belőlem? Így lehet változni?

Köszönöm ha elolvastad, és az értelmes válaszokat.

2018. júl. 12. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 de nem mindenki az így butaság az érvelésed.
2018. júl. 12. 13:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 hogy alkoholista legyen belőle? :)
2018. júl. 12. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne lehetne? :)
2018. júl. 12. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, aki elsősorban férfiakhoz vonzódik.
2018. júl. 12. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kis mértékben biszex vagy, de szerintem az is közrejátszhatott, hogy esetleg rég közeledtek így hozzád.

Talán erős hiányod is volt, így pedig azonnal reagált a tested a közeledésre.

2018. júl. 13. 01:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Übv a bi pasik csoportjában!

Még olvasni is jó volt!

😀

2018. júl. 14. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!