Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek lehetséges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges, hogy beleszeretsz valakibe akivel csak a neten beszélgettél idáig, de értem ezt úgy, hogy rendszeresen beszéltek, mindent megbeszéltek, képeket küldtök egymásnak stb. ? 1 éve beszélgetek egy sráccal sajnos ő Bécsben él és még nem tudtuk összehozni a talit eddig, de úgy érzem beleszerettem. :/ Szerintetek lehet ilyen? Veletek volt már hasonló? Esetleg olyan ami happy end-el végződött? Csak normális válaszokat légyszi. :D 20/f

2018. júl. 5. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

persze

én egy éjszaka alatt szerelmes lettem abba a csajba akivel cseteltem

bi

2018. júl. 5. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Megkedvelheted, nagyon is, de a szerelem kémia, azt csak találkozás után érezheted.
2018. júl. 5. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, de inkább csak arról lehet szó, hogy kedveled. Ha találkoztok végre, akkor derül ki, hogy szerelmes vagy-e belé, vagy nem.
2018. júl. 5. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

#2 hát én teljesen fel voltam villanyozódva találkozás nélkül is

szóval nem kell hozzá "kémia"

bírom hogy ez a hülye kémia a chemistry tükörfordítása, holott vonzalmat jelent

2018. júl. 5. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy nem lehetsz felvillanyozódva? -_-

De szerelmes nem voltál! Ezen kár vitatkozni, használd a google-t, olvass. A személyiségét valakinek kedvelheted csak sms-ezés után is, de hogy vonzódni fogsz-e hozzá, ahhoz akkor is találkozni kell, írhatsz bármit, ez tény!

2018. júl. 5. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
köszi, de én majd eldöntöm google nélkül mikor vagyok szerelmes
2018. júl. 5. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Lehetséges egy álmot szőni chat alapján, sokszor megesett velem sajnos. Most már tudom, hogy az igazság az, hogy aki nem akar randizni, az komolytalan. Ha egy éve Bécsből nem tudott idejönni, akkor csak írogat. Ha valaki komolyan gondolja, a világot is átutazza a másikért.
2018. júl. 5. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt hasonló. 1 hónap után tudtunk először találkozni, de akkor is csak pár órára, majd utána fél évig nem. Csak neten tudtunk beszélni, mégis totál belezúgtam. Sajnos nem lett happy end a vége...
2018. júl. 5. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a "Kszi, Simon" filmet, az pontosan erről szól
2018. júl. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!