Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges? Többi lent.
Meleg fiú vagyok, 32 éves. Soha nem gerjedtem lànyokra, egyszer sem állt fel rájuk. Van egy fiú, aki sajnos hetero, de én nagyon szeretem. Ő ezt nem tudja. Az ő húgával, és anyukájával voltam hétvégén bulizni. 4. sör után voltam, amikor a húga rá tette a kezem a popsijára. Élveztem. Onnantól végig simogattam, és kőkeményen álltam. Buli után vele is aludtam, csak az anyukája is jelen volt, de így is úgy aludtunk el, hogy átölelte meg, fogdostam a melleit, simogattam a combjait, meg ott is kicsit. És egész este be voltam indulva rá. Ez hogy lehet? Utoljára talán 12 évesen érdekeltek a lányok. Előfordulhat ennyi idő után, hogy végén biszex lesz belőlem? Így lehet változni?
Köszönöm ha elolvastad, és az értelmes válaszokat.
hmmm vajon az alkohol heterová teheti a melegeket?
józanul mit gondolsz és akkor mit gondoltál?
nem a testi dolgokra gondolok itt, hogy kemény lettél, hanem mit gondoltál!
#4: ez azért "kicsit" durva volt. Úgy írtad, mintha a homoszexualitás betegség lenne...
21N
Nyilvánvaló ,hogy valamilyen génhiba állhat a háttérben,hiszen a fiúk normális estben úgy vannak programozva ,hogy a lányokra bukjanak.
Lehet ,hogy az ösztön dolgozik benned?Hiszen a férfi dolga az,hogy gyermeket nemzjen egy nőnek.lehet ,hogy a férfiasság csírája benned van és most előtört belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!