Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetséges? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges? Többi lent.

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok, 32 éves. Soha nem gerjedtem lànyokra, egyszer sem állt fel rájuk. Van egy fiú, aki sajnos hetero, de én nagyon szeretem. Ő ezt nem tudja. Az ő húgával, és anyukájával voltam hétvégén bulizni. 4. sör után voltam, amikor a húga rá tette a kezem a popsijára. Élveztem. Onnantól végig simogattam, és kőkeményen álltam. Buli után vele is aludtam, csak az anyukája is jelen volt, de így is úgy aludtunk el, hogy átölelte meg, fogdostam a melleit, simogattam a combjait, meg ott is kicsit. És egész este be voltam indulva rá. Ez hogy lehet? Utoljára talán 12 évesen érdekeltek a lányok. Előfordulhat ennyi idő után, hogy végén biszex lesz belőlem? Így lehet változni?

Köszönöm ha elolvastad, és az értelmes válaszokat.

2018. júl. 12. 12:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Az alkohol személyiség torzító hatása.
2018. júl. 12. 12:27
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

hmmm vajon az alkohol heterová teheti a melegeket?

józanul mit gondolsz és akkor mit gondoltál?

nem a testi dolgokra gondolok itt, hogy kemény lettél, hanem mit gondoltál!

2018. júl. 12. 12:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Lehet az alkohol volt, de most össze vagyok zavarodva, nem tudom mi van. Rá gondolok arra a helyzetre, ami ott volt, és izgató így is. Várom, hogy újra találkozzak vele, de az csak jövőhét végén lesz. Nemtudom alkohol nélkül hogy fogok rá reagálni
2018. júl. 12. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
kezdesz gyógyulni.
2018. júl. 12. 12:53
 5/16 NemFogodKitalálni ***** válasza:
89%

#4: ez azért "kicsit" durva volt. Úgy írtad, mintha a homoszexualitás betegség lenne...

21N

2018. júl. 12. 12:56
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
régen betegségnek minősítették de társadalmi nyomásra ma már nem minősítik annak. ennek ellenére ez egy rendellenesség.
2018. júl. 12. 12:58
 7/16 NemFogodKitalálni ***** válasza:
88%
A francokat rendellenesség. Te vagy az. Meg mindenki más aki szerint az. 100% hetero nő vagyok, de soha nem tartottam begetségnek ezt. Beteg azy aki ezt annak látja. Annak van baj a fejében.
2018. júl. 12. 13:03
 8/16 anonim ***** válasza:
19%
a homoszexuálisok nem tudják tovább örökíteni a génállományukat, így ez rendellenesség. ha mindenki homoszexuális lenne, kipusztulna az adott faj. nekem nincs bajom velük, de a tények azok tények.
2018. júl. 12. 13:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol miatt volt.
2018. júl. 12. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:
7%

Nyilvánvaló ,hogy valamilyen génhiba állhat a háttérben,hiszen a fiúk normális estben úgy vannak programozva ,hogy a lányokra bukjanak.

Lehet ,hogy az ösztön dolgozik benned?Hiszen a férfi dolga az,hogy gyermeket nemzjen egy nőnek.lehet ,hogy a férfiasság csírája benned van és most előtört belőled.

2018. júl. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!