Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a Budapest Pride-ról?
#20: amellett, hogy azok a szerencsések, akiknek nem kell hétvégén dolgozni, hanem pihenhetnének, azok sem tudnak, mert teherautókra szerelt hangszórókból dübörög a zene. Pl. én heti 50 órát dolgozom, kell a hétvégi pihenő. Ha engem zavarnának meg a pihenésemben, tuti kapna egy kalapácsot a fejébe a vonulgató.
Szerencsére már régen elköltöztem a belvárosból, így nem tudnak megzavarni ezek a felvonulások.
Magad sem dicsekedhetsz a túlzöttan összetett, összefüggéseket megtaláló gondolkodás képességével.
Tehát te egy köztünk járó, potenciális kalapácsos gyilkos vagy, de nekünk a pride-on táncoló fiúk miatt kellene háborognunk? xD Szuper.
Szerencsés neked, hogy kiköltöztél, de nem az új szomszédodnak. Csak el ne kezdjen már reggel hatkor füvet vágni vagy este kilenckor flexelni. xD Szegény pára, nem tudja mi vár rá. :(
Igaz, olyanok vagyunk, mint a matrjoska. Bár nem értem mi vele a probléma.
Mi lenne a helyes üzenete a rendezvénynek? Még akkor is toleránsan viselkedtek, amikor a homofóbok bementek közéjük. Agyon is verhették volna őket, mert a pride volt többségben, de nem lett semmi bajuk. (Hozzáteszem csak azért voltak "tökesek", mert tudták, hogy senki sem fogja őket bántani.)
Mégis azt állítod, hogy a rendezvény intoleráns, aminek semmi értelme.
Nem zárják ki a roma lmbt-éseket sem, tehát nem is rasszista. Ez szerinted a rendezvény még mindig intoleráns és a rossz az üzenete.
Hétvégén, késő délután van megtartva, amikor az emberek jó része nem dolgozik. Még mindig intoleráns rendezvény.
Akkor milyen üzenetet kéne hordoznia? Ki kéne aggatni valami szélsőséges faxságot a szivárványos zászlóra, mint a náciknak? Ahhoz, hogy egy rendezvény elfogadott legyen, úgy kéne viselkedni, mint az állatok?
Na, most hogy többen is hozzászóltak leírom az én véleményem.
Mint ahogy azt a leírásban is említettem én is meleg vagyok. Nem abból a típusból akiről ezt egyből meg lehetne mondani. Élem a hétköznapjaimat próbálok boldogulni a hétköznapjaimban. Így mivel nem sokan tudják rólam (csak akinek úgy éreztem, hogy érdemes elmondani)nyugodtan tudok beszélni a témáról, anélkül hogy attól félnének, hogy megbántanának engem. Látom hogy mennyire változtatja meg az emberek véleményét a média, mennyire természetes dolog az általánosítás (és egyben sajnálatos is). Az ami a pride-on megy az nem más mint provokáció. Erre szokták azt mondani a cicafiú melegek, hogy a jogaikért tüntetnek. Erre meg én mondom azt, hogy ők meg azok jogait nem veszik figyelembe akik pihenni szeretnének vagy közlekednek. De vissza a provokációhoz: nekem senki ne magyarázza meg hogy az nem provokáció ha valaki rózsaszín ruhában pocskondiázza a vallásos embereket, mellesleg én is az vagyok. És aki provokál az ne csodálkozzon ha kap egy pofont. Meg is érdemlik. A gond csak az hogy a magam fajta melegeket is ilyennek skatulyázzák be. Semmi mást nem nyernek el vele és nem hiszem el, hogy ők ezt nem látják. Pont az ellenkezőjét érik el vele mint amit hirdetnek, saját maguk alatt vágják a fát. Nem rá kellene erőltetni a másikra a saját véleményem hanem normálisan élni a hétköznapjainkat és akkor senkit se fog érdekelni hogy kivel bújunk ágyba.
Én így gondolom.
#24: pontosan!!! :DDDD
Reggel 7-kor és este 9-kor már nem vágunk füvet és nem flexelünk. Se hétköznap, hétvégén. Én is igyekszem 10-18 óra között füvet vágni, kihagyva a 12-15 óráig tartó szieszta időt. Ezt elvárom a szomszédaimtól is, mert repül a kalapács :DDD
Mellesleg én este 9-kor már a kutyát is beviszem a házba, hogy az ugatásával ne zavarjon másokat és csak reggel 9-kor engedem ki. Ahogy korábban említettem: élni és élni hagyni. Sajnos sokan vannak úgy vele, hogy azt csinálok, amit akarok, nekem ne ugasson senki ...és ez elég szomorú, hogy ennyire önzők tudnak lenni az emberek.
#26: nyugi senki nem skatulyáz be senkit. A hétköznapi emberek nem ez alapján fognak megítélni.
Ha rosszmájú akarok lenni, akkor a magyar inkább irigykedő típus, szóval azzal szemben rosszindulatú, akinek több van, mint neki.
27. Tehát elvárni valakitől, hogy pont ugyanolyan szabályok szerint élje az életét, mint te, az nem önzőség?
Minden más viszont, ami neked nem kényelmes, az az önzőség kategóriájába esik. Világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!