Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit gondoltok a Budapest...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a Budapest Pride-ról?

Figyelt kérdés
Én melegként ellenzem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is
2018. júl. 9. 14:08
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
72%
En hetero ferfi vagyok de engem nem zavar, sőt azt gondolom h minden életmódkisebbségnek (vagy -többségnek) megvan a joga arra, hogy - akar kicsit provokativ módon is - ünnepelje azt, ahogy él.
2018. júl. 9. 14:10
 2/40 anonim ***** válasza:
29%
Én heteroként is ellenzem, mert ettől a cirkusztól senkit sem fognak jobban elfogadni, csak az ellenkezőjét érik el. Mivel évről-évre kötelezően megrendezik, az az érzésem pont a provokáció a cél. Vannak normális meleg ismerőseim akik szintén ellenzik és ugyanígy látják. A pride deviáns, exhibicionista k*cs*gök házibulija a többségi társadalom kárára.
2018. júl. 9. 14:12
 3/40 anonim ***** válasza:
55%

Maga a Pride egy csodoás dolog, ünnepeljük a sokszínüséget. Legalábbis máshol ez van. Magyarországon sajnos nem igazán ezt váltja ki, így szerintem felesleges megtartani, tényleg inkabb polgárpukkasztó töltetű. Mindenesetre remélem ez a jövőben egyszer majd megváltozik :)

22/f

2018. júl. 9. 14:13
 4/40 anonim ***** válasza:
55%

Engem sosem érdekeltek, ezek a nyugatmajmoló dolgok, mint Valentin nap, Halloween, vagy éppenséggel ez a Pride. Okés, hogy mindegyik jópofa meg bulis is lehet akár, de nincs benne semmi eredeti. A Pride megítélését ráadásul igencsak le tudja rontani, amikor egyesek utcára nem illő ruházatban csinálnak igencsak intim dolgokat, polgárpukkasztás címszó alatt. Szerintem ez nem polgárpukkasztás, hanem egyszerűen büntetőjogi kategória:

"Btk. 205. § (1) Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

...azon kívül, hogy mi értelme van a polgárpukkasztásnak? Ha én provokálok valakit/valakiket, akkor nem hiszem, hogy utána tiszteletet és elfogadást várhatnék el cserébe (sőt, azokból is nagy valószínűséggel ellenszenvet fogok kiváltani, akiknek semmi baja nem volt velem előtte).

Egyébként támogatom a meleg házasságot, mert az azért elég nagy szívás, hogy 40 évig együtt lakik egy meleg pár és a pár egyik tagjának halála esetén a másik jogilag nem tarthat igényt semmiféle örökségre.

A gyermek örökbefogadásról nem is beszélve. A gyermekotthonok tele vannak roma származású gyerekekkel. Miért ne adhatnánk meg nekik az esélyt, hogy legalább egy meleg pár örökbe fogadhassa őket.

2018. júl. 9. 14:19
 5/40 kovpet ***** válasza:
64%

"mert ettől a cirkusztól"

Nem a vonulók cirkuszolnak, hanem a nácik.

2018. júl. 9. 14:31
 6/40 anonim ***** válasza:
17%

#5: na a tipikus példája vagy azoknak, akik miatt nem fogadják el az emberek a melegeket. Gyűlölködsz ugyanúgy, mint az a pár ellentüntető. A nagy gyűlölködésben közben elfelejted, hogy a Pride arról szólna, hogy elfogadják a melegeket. De a beteges üldözési mániád miatt, azt hiszed, hogy téged megvet minden nem-meleg, ezért aztán gyűlölöd mindet és a gyűlöletedtől fűtve, pusztán a provokálás kedvéért mész felvonulgatni.

Keress egy pszichológust szerintem.

2018. júl. 9. 14:40
 7/40 anonim ***** válasza:
71%
Nem teljesen értem azt, aki ellenzi. Vagy ő minden hasonló dolgot ellenez? Pl. debreceni virágkarnevált is?
2018. júl. 9. 15:15
 8/40 anonim ***** válasza:
19%
Ellenzem, mert intoleráns és nem generál társadalmi diskurzust egy fontos témában annak ellenére, hogy elvileg ez a célja. Úgy gondolom, Magyarországon a Pride árt a melegek megítélésének talán a legtöbbet.
2018. júl. 9. 15:16
 9/40 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne intoreláns a pride? xD És miért kellene diszkurzust generálnia?
2018. júl. 9. 15:17
 10/40 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk aki a kurucinfóról, meg a 888-ról tájékozódik arról, hogy mi a pride, arról ehiszem, hogy rossz véleménnyel lesz az lmbt emberekről. De esetleg érdemes lenne megnézni egy pride-os honlapon is, hogy mi a pride és miket lehet csinálni ott.

(Egyébként egész hónapban fog tartani.)

[link]

2018. júl. 9. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!