Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti bele mennetek ebbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bele mennetek ebbe?

Figyelt kérdés

Beszelgettem egy csavoval.Kb mindenkire ra ir aki fel regisztral a kornyeken erre a homo oldalra amin vagyok en is.Nem valami megbizhatonak tunt.Nekem csak megbizhato kell,aki nem arul el soha,hogy szexeltem pasival.A kozelemben lakik.Beszelgettem vegul is vele es irta,hogy mindig csinal teszteket,ugyel a higieniara stb.Mondttam neki,hogy szivem szerint taliznek vele,de felek,hogy kitudul.Bizni akarok benne.Ha en hivtam hozzam,akkor mindig lelt valami kifogast.Temetesre kell menjen,vagy majd ir.Mindenesetre egyszercsak felvetette,hogy van1 haverja es ha nalla lesz kocsival el jonnek ertem ES MEG SZEXELNEK :D .En meg nem igazan voltam pasival,es elmondtam neki,hogy bizni akarok benne erre fel o fel ajanlja,hogy meg egy embert beavatna akivel meg kefelnek XD ...Visszautasitottam kedvesen,es azutan lassan elmaradtunk egymastol.

Azota viszont csak erre tudok gondolni waaah...Amig az egyik hatulrol csinalna en szajjal kielegitenem a masikat.Nagyon fel tud izgatni ez a tobbes gondolata mar.Szerintetek bele menjek??

Meg valami,csak ugy mennek bele,hogyha maszk lenne rajtam(a szam,es a szemeim szabadon lennenek persze),es este szednenek fel az autojukba.

2018. júl. 8. 04:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdésedre te is tudod a választ, csak megerősítésre vársz, hiszen ahogy írtad, finoman már visszautasítottad (nagyon helyesen)!

Nagyon sok a kamus, majd kitapasztalod, hogy mik azok a jelek egy beszélgetésben, amik után egyértelműen nem jön össze...

Pl. a vinnék még valakit típusú variálás, szexuális vágyak nagyon nyitott és részletes taglalása, közeledő talik lemondása, lassú alkalomszerű válaszok, miotiválatlanság miatt eltűnések stb

Ha rám hallgatsz, keresel tovább. Nem könnyű, de neten is lehet találni srácokat. Ha kapsz telefonszámot, vagy személyes adatot tartalmazó elérhetőséget tőle (pl. fb profil) pár üzenet után, akkor tuti, hogy valós személy. És aki komolyan gondolja, annak ez nem tragikus áldozat 😊

Ügyesen 😉

2018. júl. 8. 06:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez egy idiótaság.

Szexuális fantáziálásnak elhiszem, hogy nem rossz, de tudnod kell különválasztanod egy jól eső fantáziát, meg egy könnyen veszélyessé váló helyzetet aminek rengeteg buktatója van.

A kérdésedből eleve az derül ki, hogy nem vagy te még erre felkészülve.

2018. júl. 8. 06:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat :)

Nem valallom be a dolgot,es nem irok ra a faszira.Erre dontottem.

2018. júl. 8. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom, nem voltál még férfivel, vagy ha igen, akkor elnézést kérek a feltételezésért.

Akár voltál, akár nem, egy ismeretlennel rögtön egy hármasba belemenni, könnyelműség. Jól tetted, hogy visszautasítottad. Nekem is vágyam, hogy a számban és a fenekemben egyszerre legyen egy, egy farok, de inkább kihagyom, ha nem régi, megbízható ismerősöktől kapom.

2018. júl. 8. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose szabad elhamarkodni ,mert egy életen át hordozhatod a nyomát akár lelkileg akár fizikailag is.(betegségek stb) Majd azzal szexelj akit nagyon ismersz és persze nem ártana ha szeretitek is egymást. Utólag is azt mondom h ne menj bele ;)
2018. júl. 8. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem menj bele ilyenbe... de ne ezzel!

Előbb találj megbízhatót, akivel egyáltalán kitapasztalod saját magadat, hogy mit és hogyan élvezel. Utána gondolkodj a többesen.

2018. júl. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!