Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek fideszes sráccal?
Én nem tudnék elképzelni semmi komolyabbat egy fideszessel... :/
25f
Akkora képmutatás, hogy a melegek többsége követeli az elfogadást, ugyanakkor ők maguk képtelenek elfogadni azt, ha valaki más véleményen van. Jó példa az is, hogy itt folyton mindenki lepontozza a másikat. Jöhetnek itt is a thumb down-ok. Thx ignorants. :)
27f m
Ha a fideszes srác tiszteletben tartja, hogy másképp gondolkozok mint ő, és nem akarja a világlátását/életmódját/vallását rámerőltetni, valamint normálisan lehet vele beszélgetni, és nem kezd nekem nemzeti eszmékről magyarázni, mikor tudja hogy telibe teszek a nemzeti izére, és nem várja tőlem hogy szüljek 3 gyereket, bem rasszista, nem bigott, nem xenofób, nem őskárpáti nagymagyar, nyitott és toleráns,
akkor igazából nem nagyon érdekel kikre szavazott.
Na jó. Ezeket nehéz volt röhögés nélkül leírni. Olyan fideszes, amilyet leírtam fentebb épp annyi létezik mint unikornis a keletinél!
Úgyhogy sajnos nem. Nem járok nácikkal thx.
Utsó voltam.
Amint látom, sokkal, de sokkal undorítóbb bagázs vagytok, mint a fideszesek... Rátok vonatkozik a liberálfasiszta kifejezés... Remélem, tudjátok, mit jelent!
De azért megmagyarázom: Addig vagytok liberalisták, amíg a másik azt mondja, amit ti gondoltok! Ti még azt is megtiltanátok, hogy mást gondolatjon... Azt a jogot is szeretnétek magatoknak, hogy gondolatolvasók legyetek!
Aki gondolja, privátban tovább vitázhatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!