Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti ismerkednétek fideszes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkednétek fideszes sráccal?

Figyelt kérdés

Én nem tudnék elképzelni semmi komolyabbat egy fideszessel... :/

25f

2018. júl. 5. 21:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%
nem szimpatizálok a fidesz minden döntésével, de őket tartom a legelőnyösebbnek az ország számára. el kell tudni vonatkoztatni.
2018. júl. 5. 22:56
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Ántifásisztárásszista vagy? Nem vagy elég elfogadó?
2018. júl. 5. 22:57
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

Hiába minden. Vannak akik szopkodják a kukit másokat meg soros fizet a kommentelők között. Soros miatt van ilyen magas euró sőt soros ölette meg kennedyt és pénzelte hitlert. Soros pedig julius caesarban is megforgatta a kést

Te is fiam soros?

Engem nem érdekel hogy ti a fizutok 30% át leadózzátok én párttag vagyok. Audi a8 am van 2 év alatt és a kutya nem ellenőrzi az adóbevallásom melyben kb semmi nem szerepel. Minden eu meg támop pályázatban van cimborám aki megírja a számlákat aztán osztozunk. Összesen 45 milliót szedtem össze de a kisboltban visszakérem az aprót és elkérem a számlát hogy az államkassza ne csorbuljon...

Legyetek hálásak és adózzatok mert az adótok titoktartásra megy el hisz már fizetünk azért hogy ne derüljön ki mekkora a probléma...

2018. júl. 5. 23:08
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem!

Nem szeretem az empátia hiányos embereket!

Sokszor az ilyen melegek még kompenzálni is akarják ezzel,azt,hogy melegek,mintha rosszak lennének.

Én már Jobbikos meleget is láttam,annyira taszítóak és naivak.

2018. júl. 5. 23:18
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondom azt,hogy kizárt,de elég kicsi rá az esély..
2018. júl. 6. 01:19
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Van "mély" Fideszes meleg ismerősöm. Szerintem egy hasonló politikai nézeteket valló sráccal fog majd összejönni... Ha fog.
2018. júl. 6. 07:07
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
Fideszessel max dugni, de semmi komolyabbat nem tudok elképzelni.
2018. júl. 6. 09:03
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
Aki meleg létére fideszes ott komoly mentális gondok lehetnek!Vagy apuka fideszes válakozo így is nehéz felválani a fideszsst.Van egy amerikai mondás ez oylan mint ha pulyka szavazna hálaadásra .Meg mért támogat olyan valkit aki nem nézo őket emberszámba?Meg szertünk a melegség nem is létezik csak sátán szálta őket meg.Vagy egy másik réteg aki egyenesen gázkamrába küldené a melegeket a fideszben.
2018. júl. 6. 09:37
 19/28 anonim ***** válasza:
78%
Megfogadtam, hogy nem szexelek fideszessel.
2018. júl. 6. 13:30
 20/28 anonim ***** válasza:
16%
Meleg vagyok és a Fideszre szavaztam, fogok is. Nem nagyon tud érdekelni, hogy a keresztény része mennyire homofób mert ők senkit nem érdekelnek. Szimplán a többi Párthoz képest őket tartom még mindig a legelőnyösebbnek (Ez nem egyenlő azzal, hogy ők mennyire szuperek). Párkapcsolatban pedig nem nagyon vezetünk be politikát csak ha ugyanazok a nézetek :D Ez úgy tudtam alap. 2 párkapcsolatom volt, az egyik nem szavazott, a másik pedig ellenzékes, de valahogy ez a párkapcsolatra nem hatott ki soha. Jöhet a leszavazás mert támogatom a Fideszt, de sajnos az agresszoroknál még így is értelmesebb maradok #sadface 18/F
2018. júl. 6. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!