Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek normális, ha néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha néha ilyen vágyaim vannak?

Figyelt kérdés

Amikor "magam vagyok", nem ritkán előfordul, hogy ilyen vágyaim/gondolataim vannak a szex terén: az aktív partnerem a magáévá tesz, az övé vagyok, nem igazán törődik azzal, hogy én is tökéletes élvezzem, hanem inkább csak ő, ami engem nem zavar, hagyom hogy az övé legyek, mert ő a férfias, domináns, határozott, kicsit perverzen, kicsit káromkodva, kacéran, stb... De semmi fizikai bántás vagy megalázás, köpködés...

Hát ezeket az érzéseket nehéz leírni, főleg ilyenkor, a hatás elmúltával, meg is zavarba jövök, mert én alapvetően szelíd, introvertált személyiség (és még szűz) vagyok, nem egy vad, extravagáns valaki, aki hajszolja az élvezeteket...

Nem tudom ez beleférne-e egy kapcsolatba, mert én azt szeretnék, egy társat, de ezek a vágyak olyan, nem is tudom, mocskosak, "egyéjszakásak"... Vagy szerintetek? Ha a párotok ilyen vágyakkal hozakodna elő nektek, mit szólnátok? :(

2018. jún. 19. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Szia! Szerintem normális és ha ideális párt találsz akkor simán belefér egy kapcsolatba.

Meg amúgy is, ez nem valami nagy dolog. Kell a pasi részéről egy kis dominancia (ami szokott lenni) és kész is. Ne félj ezt majd elmondani a párodnak! Simán belefér egy kapcsolatba szerintem.

18/L

2018. jún. 19. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, ezzel szerinetm sokan így vagyunk.
2018. jún. 19. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Én is vágyok rá, hogy a partnerem jól megszopasson, majd keményen szétb****a a seggemet.
2018. jún. 20. 05:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Leirtal egy hatalmas passziv kozhelyet, elarulom: kb minden passziv igy erez.
2018. jún. 20. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megesik. Nekem be is jön a BDSM. Aktívként!
2018. jún. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!