Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy szexhaverságból párkapcsolat lesz?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel rendszeresen összejárunk szexelni. Nagyon élvezem az egészet, de én többet is el tudnék vele képzelni, mert ahogy egyre többet tudunk meg egymásról, egyre jobban kezdem megkedvelni, és valamiért van egy olyan érzések, hogy én sem vagyok neki érzelmileg közömbös.2018. jún. 19. 17:57
1/10 anonim válasza:
Nincs kizárva...
Mázlista vagy... Vagy csak én vagyok ennyire kevésbé szerencsés hogy találjak egy srácot, szexhaverságra? :(
2/10 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben járok, csak én vagyok a srác. Ez sajnos zsákbamacska, nem tudhatod, hogy mit érezhet. Mindenképp beszéljétek meg a dolgot, te mindenképp csak nyersz vele. Ha ő is többet akar, akkor folytathatjátok együtt, ha meg nem, akkor nem kínzod magad azzal, hogy beleszeretsz feleslegesen.
3/10 anonim válasza:
Amikor elkezdesz megismerni valakit, az mindenképp valamiféle kapcsolat kialakulása. A legtöbben ennyi alapján már házasodnának is. :D
4/10 anonim válasza:
2-es, nem tűnt fel hogy ez meleg kategória és kérdésben mindkét fél fiú? :)
5/10 anonim válasza:
Hopp most már látom, attól függetlenül a lényeg nem változik, mindenképp érdemes megbeszélni.
6/10 anonim válasza:
Ezt vele beszéld meg... esetleg szervezhetsz közös programokat, mozi, ilyesmi...
7/10 A kérdező kommentje:
#1: Aki keres, az talál, nem szabad feladni :)
2018. jún. 19. 18:24
8/10 A kérdező kommentje:
#3: Azért az kicsit túlzás, hogy amint két ember elkezd érezni valamit egymás iránt, már is házasodnának :D
2018. jún. 19. 18:27
9/10 anonim válasza:
Már jóideje keresek, bár azzal lehet a baj hogy 37 vagyok és az a kategória aki nekem bejön, szintén fiatalokat kedveli, nem az ilyen időseket mint én... Minden esetre, nagyon nem könnyű :(
10/10 A kérdező kommentje:
#2 és #6: Köszi a tanácsot, majd ha legközelebb találkozunk, beszélek vele erről :)
2018. jún. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!