Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, akik sminkelik magukat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik sminkelik magukat kiknek tetszenek?

Figyelt kérdés

Pár éve megismertem egy srácot, aki mindig is extrém volt az öltözködését/stílusát tekintve, nemrég viszont elkezdett komoly sminkelős tartalmakat feltölteni különböző közösségi oldalakra (mindenféle női sminket, meg maszkmesteres cuccot ken fel a fejére).

Nagyon sok követője és rajongója van (amennyire látom lányok meg hasonló fiúk), tényleg kifejezetten tehetséges, viszont amióta ismerem egyedül van. A magánéletében nem akartam vájkálni, meg annyira nem is közeli a kapcsolat, ezért nagyon személyes dolgokról sosem beszéltünk. Azt viszont gyakran mondogatta félig viccelődve, hogy hiába szeretik sokan instán pl, nem tud ismerkedni.

Mindketten melegek vagyunk, de nekem eszembe nem jutna randizni egy hozzá hasonló fiúval, semmi férfias nincs benne (plusz amennyire ismerem, sok közös érdeklődési körünk sincs :D).

A kérdésem az, hogy az ilyen srácok milyen másik meleg férfi figyelmét keltik fel, kik találják őket vonzónak?

2018. máj. 29. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
nekem mondjuk bejönnek ha tényleg jol néz ki rajta :D bár én biszex vagyok és lehet ezért is
2018. máj. 29. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
En imadom oket.
2018. máj. 29. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Én is a biszexualitásom miatt inkább lányos fiúk felé hajlok
2018. máj. 29. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vettem észre, hogy az ilyenek inkább a biszexeknek :D
2018. máj. 29. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ahány ember, annyi stílus, annyi ízlés. Nekem ez lenne a legutolsó, amit megnéznék egy fiún. Annyira lényegtelen, hogy nem foglalkoztatna. Egyébként is, ha valakibe szerelmes leszek, akkor az nem azért van, mert okos, vagy buta, sminkeli magát, vagy sem. Bár, ez adódhat abból, hogy - én nem sminkelem magamat -, hogy metroszexuális vagyok.
2018. máj. 29. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
10%

En hanyingert kapok az ilyen agyonsminkelt, ferfiatlan, felig transzvesztitanak kinezo “fiuktol.”

A szoros ferfiak tetszenek. 24/F

2018. máj. 31. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!