Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el? :\
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel pár hónapja elkezdtünk ismerkedni és szimpatikusak is voltunk egymásnak. Aztán találkoztunk nekem a korábbi beszélgetések alapján 10esből kb. 7es lett a srác, neki elvileg nem vagyok az esete, a tali után úgy volt, hogy akkor ennyi és nem nagyon beszéltünk, majd ő rámírt és érdeklődött és azóta van, hogy beszélgetünk volt amikor mindennap volt amikor hetente 1x. Szal jóban vagyunk, viszont én nagyon megkedveltem és sokszor rágondolok és ebbe beleőrülök. :\ Amikor a tali után nem beszéltünk én kezdtem feldolgozni a dolgot és jól is ment míg nem írt rám, hogy mi a helyzet velem. Szal hát jóban vagyunk és azt mondja, hogy belsőre nagyon jó vagyok. Egyszerűen nem tudom mit kellene tennem. El kellene felejtenem és nem beszélni vele, ugyanakkor viszont odáig vagyok érte. :( De ezt nyilván nem mondhatom meg neki, mert aztán valami idiótának tart vagy nem tudom. :\ Ti mit tennétek? Volt már veletek hasonló? :\ 20F/M2018. máj. 30. 23:58
2/3 anonim válasza:
Volt és sajnos az a tapasztalatom, hogy aki csak írogat, az szórakozik vagy csak lelki szemetest keres. Abból, amit leírtál az jön le, hogy a srác mint embert sokra tart, de külsőleg nem jössz be neki. De a helyedben én elhívnám találkozni.
3/3 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nem az jelentsen nemet. Ha nem jössz be neki külsőre (ergó nem akar kapcsolatot), akkor érdemesebb lenne lezárni a dolgot. Persze, nehéz, meg sz*r lesz egy ideig, de hosszútávon szerintem ez a jobb megoldás. Mindig lesz valami apró dolog, ami miatt azt hiszed, hogy "hú, lehet mégis akar valamit", de nem erről lesz szó. Ha nem tetszel neki, akkor ez nem fog megváltozni. Semmitől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!