Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan felejthetném el?
Szia!
Úgy vélem, hogy te egy érzékenyebb srác lehetsz, mármint lelkileg. Eleinte én is nagyon nehezen viseltem ha valami lezárulatlanul maradt, nem kaptam választ, vagy faképnél hagytak. Az az egyszerű tanácsom, hogy felejtsd el. Ne foglalkozz vele. Rá fogsz jönni egy idő után hogy az élet túl rövid ahhoz hogy keseregjünk és elérhetetlen dolgokkal foglalkozunk. Ha nem akarja hát nem. Ha akarja, akkor meg keresni fog. Ha átvert és a szemedbe hazudott akkor valószínűleg meg sem érdemel téged, te mégis nyitnál felé... nem éri meg az idegeskedést. Egyszerűen lépj tovább és élvezd hogy szabad vagy amíg el nem jön az a valaki aki valóban megérdemel és tesz is érted, na meg te is érte :) hajrá :P
24/F
Mivel vert át?
Mit hazudott?
A lényeget nem írtad így nehéz véleményt mondani egy fikcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!