Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Hogyan felejthetné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan felejthetném el?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú, akivel elkezdtem ismerkedni és úgy tűnt, hogy kedvel. Én nehezen nyílok meg szóval nem tudom, hogy neki is leesett e, hogy én is érzek iránta valamit, de nem is ez a lényeg. Keményen átvágott, a szemembe hazudott, így nem álltam vele szóba, főleg, hogy csak köszöngetett, nem lépett semmit. Vártam, hogy bocsánatot kérjen, de úgy tűnik, töketlenebb, mint reméltem. Már vagy 3 hónapja nem beszéltünk és úgy gondoltam, hogy lépek felé, de szerintem ez nem valami jó ötlet. Facebook-on bejelöltem, ott úgy tűnik, hogy vissza is utasította a felkérésem(?), szóval szerintem ő lezárta a dolgot. Engem az bánt ebben az egészben, hogy engem úgy hagyott a homályban. Örültem volna, ha legalább oda jön hozzám és bár mondja, hogy külön válnak az útjaink, de legalább pontot tett volna a mondat végére. Nem tudom, mit érzek iránta, mert 19 életévem alatt senki iránt nem éreztem semmi köteléket, de tudom, hogy rossz.

2016. máj. 15. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Úgy vélem, hogy te egy érzékenyebb srác lehetsz, mármint lelkileg. Eleinte én is nagyon nehezen viseltem ha valami lezárulatlanul maradt, nem kaptam választ, vagy faképnél hagytak. Az az egyszerű tanácsom, hogy felejtsd el. Ne foglalkozz vele. Rá fogsz jönni egy idő után hogy az élet túl rövid ahhoz hogy keseregjünk és elérhetetlen dolgokkal foglalkozunk. Ha nem akarja hát nem. Ha akarja, akkor meg keresni fog. Ha átvert és a szemedbe hazudott akkor valószínűleg meg sem érdemel téged, te mégis nyitnál felé... nem éri meg az idegeskedést. Egyszerűen lépj tovább és élvezd hogy szabad vagy amíg el nem jön az a valaki aki valóban megérdemel és tesz is érted, na meg te is érte :) hajrá :P

24/F

2016. máj. 15. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel vert át?

Mit hazudott?

A lényeget nem írtad így nehéz véleményt mondani egy fikcióra.

2016. máj. 15. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ismerkedésbe bele kell rázódni. Remélem, hogy sikerül majd beleszoknod minden sérülés nélkül, bár sajnos ez elkerülhtetlen:( Szurkolok neked. Vele meg ha teheted beszélj. Írd le mit érzel. De készülj fel, hogy lehet le fog tojni. Sajnos megesik az ilyen. :( Az embereknek a sunnyogás jobban megy, mint beleállni egy szituba:(
2016. máj. 16. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!