Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy felejthetnem el? Szerintetek is gaz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 4,5 honapja vagyok egyutt a baratommal es szuz voltam.mikor lefekudtunk. (2 honapja fekudtunk le).elotte pettingeltunk de amikor legeloszor kinyalt iszonyat hangosakat nyogtem de tenyleg lvahangosan mert azt hittem h az a szexi ha minel tobb es hangosabb "ah" hang kerul ki..persze utolag rajottem h ez hulyesseg volt meg a szex alatti hangok ennek toredeke es nem is fontos nagyon hangosnak lenni de megis ha visszagondolok erre az egeszre olyan kinosan erzem maga a baratom elott(habar o erre nem tett megjegyzest). Hogy felejtjetnem ezt el mielobb?18l2016. márc. 1. 23:53
1/8 Umaku válasza:
Jo kerdes. Szerintem az segit ha akkor arra gondolsz hogy a parod miket szokott hibazni.
2/8 anonim válasza:
Nem kell hogy elfelejtsd,semmi baj hogy hangokat adtál ki,mégha túlzásba is estél.Első emlék,sosem fogod elfelejteni,ha akarnád se. Semmi szégyellnivalód nincs.
3/8 anonim válasza:
Tök felesleges. Az én barátnőm először japó csajokat próbált meg utánozni. De hamar leszokott róla XD.
4/8 anonim válasza:
mostmar feletsd el ahogy tudod.> de ensem tudom megallni hang nelkl > de mindegy
5/8 anonim válasza:
Ha megakarsz szabadulni ettől meséld el neki viccesen :D
6/8 anonim válasza:
Ne butáskodj.Nincs miért szégyenkezz.
7/8 anonim válasza:
Mennyi minden van amit én így szeretnék elfelejteni.
pl. hasonló dolog után nekem másnap anyukám szólt, hogy egy kicsit hangos voltam.
Ehhez képest már nem is olyan kellemetlen ugye,
8/8 anonim válasza:
ugyan, ez semmiség! nevessetek együtt rajta :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!